Kupuj jeszcze taniej -10% extra RABATU z kodem: WAKACJE
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Srebrna bransoletka modułowa • FUG0200
Ocena:
Dodano: 2021-07-22 23:52:12
Autor: Anna Zawisza
Ładnie wykonana,jedynie to mogłaby być bardziej wiotka ,gdyż przez sztywność ciężko ją samemu zapiąć. Pozostałe ok.
Charms Serca FUG0542
Ocena:
Dodano: 2021-07-22 23:50:44
Autor: Anna Zawisza
Śliczny ,pięknie wykonany ,bardzo delikatny i lekki wzór.
Charms Ażurowy blask FUG0409
Ocena:
Dodano: 2021-07-22 23:49:51
Autor: Anna Zawisza
Śliczny ,bardzo gustowny i pięknie wykonany.
Charms Separator FUG0508
Ocena:
Dodano: 2021-07-22 23:49:01
Autor: Anna Zawisza
Delikatny ,ładnie wykonany.
Naszyjnik złoty literka P z brylantem FUGZA1P
Ocena:
Dodano: 2021-07-22 13:07:23
Autor: Adrian Kałużyński
Cudo !
Łańcuszek złoty singapur z zawieszką literka M FUGZELM
Ocena:
Dodano: 2021-07-21 13:24:19
Autor: Damian KLUCZYNSKI
Naszyjnik męski • nieśmiertelnik Grawer Gratis WA386B
Ocena:
Dodano: 2021-07-21 11:00:48
Autor: Kornelia Pudlewska
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce • Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2021-07-21 10:15:17
Autor: Krzysztof Mikowski
Bardzo piękne
Kolczyki SWAROVSKI • Sunshine 5459597
Ocena:
Dodano: 2021-07-21 09:39:54
Autor: Aleksandra DOBIECKA
Przepiękne, delikatne, mieniące się kolczyki pasujące do każdej stylizacji!
Złoty łańcuszek Lisi Ogon 60 cm FUG1-26-Ł00083-2
Ocena:
Dodano: 2021-07-21 09:10:12
Autor: Olga Włodarska
Zegarek Swarovski • Stella Watch 5470415
Ocena:
Dodano: 2021-07-21 08:55:32
Autor: Izabela
Zegarek przepiękny
Bransoletka męska skórzana, stal szlachetna GRAWER GRATIS BA776A
Ocena:
Dodano: 2021-07-21 08:32:00
Autor: ewa jarzyńska
Towar zgody z opisem idealny kontakt ze sprzedawcą szybko i profesjonalnie.Polecam
Charms Kochająca rodzina FUG0688
Ocena:
Dodano: 2021-07-21 07:38:00
Autor: Marcin Manuszewski
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Dodano: 2021-07-20 00:01:38
Autor: Natalia J
Piękny wyrób... POLECAM!! :)
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.03 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-19 14:18:05
Autor: Jarek B.
Profesjonalnie, szybko, pomocni.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Gloss 5568756
Ocena:
Dodano: 2021-07-16 17:08:30
Autor: Małgorzata Macina
Piękny długopis,ładny grawer, idealny na prezent.
Charms Matka i córka FUG0223
Ocena:
Dodano: 2021-07-16 07:12:39
Autor: Sławomir Mrozowski
Charms na prezent. Matka i córka bardzo zadowolone. Polecam.
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce • Łapka
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 21:35:58
Autor: Kasia Osypka
Charms ze zdjęciem mojego pupila jest prześliczny!!!! Profesjonalna robota,DZIĘKUJĘ !!
Charms Separator Gładki FUG0552
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 16:41:08
Autor: Ewa
Bardzo delikatny i elegancki separator.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.03 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 16:13:19
Autor: Teresa Putkowska
Pierścionek bardzo ładny. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystal Shimmer 5595671
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 15:46:40
Autor: Bożena Kociuba
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.03 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 15:38:53
Autor: Krzysztof piaskowski
Dziękuje bardzo !!!!! Jestem bardzo zadowolony z jakości pierścionka jak i obsługi personelu !!! Pozdrawiam serdecznie
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 15:32:06
Autor: Anna Iskra
Piękny długopisy, bardzo ładnie wykonany grawer, sprawna i szybka realizacja - bardzo dziękuję! :)
Długopis SWAROVSKI  • Crystalline Pen 5351068
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 15:27:47
Autor: Weronika Wilgos
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 15:00:12
Autor: Joanna
Bardzo szybka przesyłka. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Zawieszka złota okrągłe puzderko na zdjęcie FUG6-13-234874-2
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 14:17:27
Autor: Anna Frąckowiak
Towar zgodny z oczekiwaniem . Pozdrawiam
Charms Narodziny dziecka FUG0755
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 12:41:04
Autor: Joanna Gruca
Polecam!
Bransoletka męska stal szlachetna skórzana GRAWER  BA763B
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 12:26:19
Autor: Justyna
Bardzo ładna bransoletka. Szybko, miło, sprawnie. Mam nadzieję, że będzie na lata.
Złoty krzyżyk z wizerunkiem Jezusa duży FUG4-15-C00038-2
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 12:12:08
Autor: Barbara Koszyk
Bardzo piękny krzyżyk ,pięknie wykonany Polecam produkt
Pierścionek zaręczynowy z dwukolorowego złota z brylantami 0.07 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 11:50:17
Autor: Marta Kołodziej-Steinmann
Pierścionek piękny I subtelny. Na palcu wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i szafirem 0.03 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 11:49:56
Autor: Tomasz Królik
Bardzo ładny pierścionek, żonie bardzo się podobał. Jedyne co mogę powiedzieć to to że kamień na zdjęciu wydaje się jaśniejszy niż w rzeczywistości, ale nie zmienia to faktu że pierścionek jest na prawdę piękny
Naszyjnik SWAROVSKI • Infinity Heart 5518865
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 11:48:26
Autor: Krystyna Głazowska
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 11:23:30
Autor: Radosław Handke
Fantastyczny
Naszyjnik stal szlachetna Matka Boska z Guadelupy FUGTGN216S
Ocena:
Dodano: 2021-07-14 11:22:05
Autor: Karolina R.
Piękny wisiorek.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.06 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-08 23:00:39
Autor: Jacek Olszewski
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami 0.40
Ocena:
Dodano: 2021-07-08 11:48:50
Autor: Katarzyna Zapart
Jest piękny :), polecam
Zegarek damski CLUSE La Roche CL40007
Ocena:
Dodano: 2021-07-07 18:45:33
Autor: Paulina Z.
Zegarek jest bardzo ładny i wydaje się solidnie wykonany, ale kolor nie ma z różowym złotem nic wspólnego. Jest bardziej miedziany.
Bransoletka SWAROVSKI • Slake 5512512
Ocena:
Dodano: 2021-07-07 18:34:30
Autor: Łukasz
Bardzo ładna bransoletka, prezent udany. Dodatkowy grawer w cenie dodatkowo wzbogaca ofertę. Polecam.
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Dodano: 2021-07-07 16:40:33
Autor: Zyta
Bardzo ładny, skromny różaniec. Pięknie się prezentuje i co najważniejsze zawsze jest przy mnie kiedy go potrzebuję. Szybka realizacja zamówienia. Polecam z całego serca.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i tanzanitem 0.05 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-07 16:39:42
Autor: Mariusz Radliński
Produkt zgodnie z oczekiwaniem.
Charms Czerwone serce FUG0394
Ocena:
Dodano: 2021-07-07 16:16:32
Autor: Bogusława Pasiewicz
Naszyjnik męski • podwójny nieśmiertelnik Grawer Gratis WA207
Ocena:
Dodano: 2021-07-07 16:12:34
Autor: Katarzyna Kwiatkowska
Bardzo ładne wykonanie, dobry kontakt ze Sprzedawcą i ekspresowa realizacja. Polecam
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce • Łapka
Ocena:
Dodano: 2021-07-07 09:00:28
Autor: Magda Sanca Mendoza
Bardzo miła obsługa i ekspresowa. Na pewno to nie będzie mój jedyny zakup tutaj.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-07 07:22:37
Autor: Tomasz Gryz
piękny, idealny na prezent
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.03 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-07 06:58:08
Autor: STANISŁAW BURDA
JEST ŚWIETNY BARDZO PODOBAŁ SIĘ PARTNERCE BARDZO POLECAM.........
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.09 ct
Ocena:
Dodano: 2021-07-06 21:30:27
Autor: Stanisław Grześkowiak
Super piękny pierścionek bardzo się podobał. Szybka dostawa polecam wszystkim serdecznie.
Zawieszka złota literka A z brylantem FUGZAL-A
Ocena:
Dodano: 2021-07-06 21:14:13
Autor: Weronika
Piękna zawieszka. Stosunkowo duża , ładnie się prezentuje. Dobrze wykonana. Efektowne pudełko z laserowym grawerem - świetna pamiątka dla mojej małe chrześnicy za kilkanaście lat:) Dziękuję, z pewnością wrócę na zakupy
Zawieszka srebrna literka K z cyrkoniami FUGLZ0002_K
Ocena:
Dodano: 2021-07-06 21:11:52
Autor: Paulina Łapa
Zawieszka złota literka L duża FUG6-20-Z00216-2
Ocena:
Dodano: 2021-07-06 17:37:52
Autor: Karolina Joachimiak
Bransoletka SWAROVSKI • Angelic Bracelet 5505469
Ocena:
Dodano: 2021-07-06 14:20:59
Autor: Kinga Pielawska
<<   <   1 234   >   >>