Zapisz się do newsletter i odbierz dodatkowy RABAT -10%
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szmaragdem 0.30 ct
Ocena:
Autor: Tomasz
Dodano: 2022-09-29 09:46:37
Pierścionek na żywo robi wrażenie, jest piękny i bardzo starannie wykonany, Wybranka zachwycona :)
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Krzysztof Szkudziński
Dodano: 2022-09-26 18:40:17
Super wykonanie, piękniewkomponowane zdjęcie. Żona bardzo zadowolona :) Polecam każdemu na fajny prezent.
Bransoletka SWAROVSKI • Millenia 5599192
Ocena:
Autor: Dawid Dywan
Dodano: 2022-09-26 17:11:46
Bransoletka bardzo efektowna i solidnie wykonana. Towar pierwsza klasa
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Gloss 5568755
Ocena:
Autor: Beata Piwowarczyk
Dodano: 2022-09-22 13:45:48
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantem 0.05 ct
Ocena:
Autor: Marek Piwowarczyk
Dodano: 2022-09-19 20:21:45
Piękny!
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Autor: Kamil Serwin
Dodano: 2022-09-15 09:01:04
Naszyjnik SWAROVSKI • Kolia Gema 5613735
Ocena:
Autor: Anna Teodorowicz
Dodano: 2022-09-14 14:06:31
Piękny naszyjnik, szybka dostawa. Jestem zadowolona z zakupu
Naszyjnik SWAROVSKI • Kolia Gema 5613738
Ocena:
Autor: Anna Teodorowicz
Dodano: 2022-09-14 14:03:01
Piękny naszyjnik. Jestem zadowolona z zakupu!
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Kulpa Daniel
Dodano: 2022-09-09 13:18:01
Żona bardzo zadowolona z prezentu!!! Pięknie się prezentuje
Swarovski kolczyk • Orbita 5600526
Ocena:
Autor: Joanna Ryfa
Dodano: 2022-09-09 09:10:59
Piękny, oryginalny kolczyk choć dość ciężki.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Tomasz Pe
Dodano: 2022-09-08 16:39:19
Piękny pierścionek, żoną jestbzachwycona
Pierścionek zaręczynowy z zółtego złota z brylantami i ametystem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Grzegorz Szewczyk
Dodano: 2022-09-08 16:02:42
Spodobał się osobie obdarowanej.
Swarovski kolczyki złote • Millenia 5638489
Ocena:
Autor: Bożena Nowak
Dodano: 2022-09-08 12:30:15
Przepiękne .
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Grzegorz Słaby
Dodano: 2022-09-08 11:37:52
Przepiękne wykonanie. Zrobił wrażenie na mej Miłości. Polecam Firmę.
Kolczyki złote plecione FUG7-17-K00982-2
Ocena:
Autor: Henryka Jakubowska
Dodano: 2022-08-31 13:36:07
Bransoletka męska stal szlachetna czarna GRAWER GRATIS FUGTGB451B
Ocena:
Autor: Monika Kowalska
Dodano: 2022-08-31 13:21:09
Mi się bardzo podoba niestety jest za ciasna na męża . A szkoda
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i rubinem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Antoni R
Dodano: 2022-08-31 13:08:45
Pierścionek nietuzinkowy, wzbudził zachwyt u mojej narzeczonej. Serdecznie polecam!
Naszyjnik SWAROVSKI • Gema 5644658
Ocena:
Autor: Roman Hajok
Dodano: 2022-08-31 13:00:21
duży wybór, szybka dostawa w eleganckim opakowaniu. Z czystym sumieniem polecam ten sklep:)
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.05 ct
Ocena:
Autor: Adrian Trela
Dodano: 2022-08-23 20:05:32
Pierścionek piękny, wybrance się spodobał i bardzo dobrze się nosi. Super wybór. Łiiiii!
Naszyjnik srebrny celebrytka NFUG001
Ocena:
Autor: Eliza Szczepaniak
Dodano: 2022-08-23 13:12:42
Bardzo ładny łancuszek z cyrkonią serdecznie polecam.
MIARKA JUBILERSKA RING SIZER SPRAWDŹ ROZMIAR PIERŚCIONKA
Ocena:
Autor: Sylwia
Dodano: 2022-08-23 12:19:14
Naszyjnik choker z pereł hodowlanych WA516
Ocena:
Autor: Katarzyna Kosior
Dodano: 2022-08-23 12:14:42
Przepiekny naszyjnik, polecam!
Kolczyki złote serca FUG7-25-K00895-2
Ocena:
Autor: Tomasz Szuchmilski
Dodano: 2022-08-20 14:14:38
Bardzo ładne kolczyki, najwyższy poziom obsługi klienta, mało tego firma przyspieszyła przesyłkę żebym zdążył na czas. Zdecydowanie polecam
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.30 ct
Ocena:
Autor: Janusz Łyżeń
Dodano: 2022-08-17 12:52:55
Pierścionek jest przepiękny. Obsługa sklepu również wszystko na najwyższym poziomie.
Bransoletka SWAROVSKI • Angelic Bracelet 5505469
Ocena:
Autor: Wojciech Gryboś
Dodano: 2022-08-16 17:10:56
Piękna , stylowa bransoletka. Bardzo się podoba.
Obrączki ślubne żółte złoto serca 5mm próba 333 • XFS330/5
Ocena:
Autor: Agata Sarnowska
Dodano: 2022-08-15 12:22:18
Piękne obrączki ! Bardzo wygodna personalizacja i szybka realizacja. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.03
Ocena:
Autor: Dawid Tararuj
Dodano: 2022-08-10 17:14:32
Kolczyki SWAROVSKI • Dancing Swan 5514420
Ocena:
Autor: Weronika Kośmieja
Dodano: 2022-08-10 16:40:04
cudowne
Naszyjnik męski krzyżyk z modlitwą FUGTGN309B
Ocena:
Autor: Przemysław Mocek
Dodano: 2022-08-10 16:00:47
Zawieszka złota literka N FUG6-20-Z00083-2
Ocena:
Autor: Elżbieta Chojak
Dodano: 2022-08-09 12:17:32
Piękna zawieszka, spełniła oczekiwania
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z czarnym brylantem 0.30 ct
Ocena:
Autor: BB
Dodano: 2022-08-08 23:07:11
Pierścionek jest przepiękny! Świetnie komponuje się z inną biżuterią i wyróżnia się głębokim czarnym kolorem.
Wkład do długopisu żelowego SWAROVSKI - Niebieski 5189735
Ocena:
Autor: Dorota Sikorska
Dodano: 2022-08-08 18:48:07
Towar ok
Wkład do długopisu żelowego SWAROVSKI - Czarny 5189733
Ocena:
Autor: Dorota Sikorska
Dodano: 2022-08-08 18:47:00
Towar ok
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.03 ct
Ocena:
Autor: PAWEŁ STASIAK
Dodano: 2022-08-08 13:56:02
Super Pierścionek polecam .!! Super obsługa!!!!.
Zawieszka złota pełne serce małe FUG6-15-Z00266-2
Ocena:
Autor: Patrycja Zemanek
Dodano: 2022-08-08 12:43:50
Pięknie wykonane, dobrej jakości. Czas realizacji bardzo szybki. POLECAM!
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami 0.13 ct
Ocena:
Autor: Krzysztof Lachowski
Dodano: 2022-07-30 06:31:02
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i ametystem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Marcin Skorupka
Dodano: 2022-07-29 08:11:04
Bardzo elegancki pierścionek, żona mega zadowolona
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Irena Chmurak
Dodano: 2022-07-28 16:27:38
Charms jest śliczny wysyłka szybka Polecam
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce • Łapka
Ocena:
Autor: JOANNA DALZ
Dodano: 2022-07-27 14:49:00
Pełen profesjonalizm!!!
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Marcin
Dodano: 2022-07-27 12:17:12
Wszystko zgodnie z opisem. Zapomniałem o grawerze na serduszku, ale nie było problemu, sprzedawca w gratisie dokonał tego, ale odesłać musiałem na swój koszt i wysyłkę też pokryć- kto nie ma w głowie ten płaci:) Bardzo miła i uprzejma obsługa
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Marek B.
Dodano: 2022-07-24 23:50:12
Dziekuje ...obsługa perfekcyjna...
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • srebrny 5627168
Ocena:
Autor: Katarzyna Szeliga
Dodano: 2022-07-23 14:28:41
Długopis prezentuje się elegancko.
Zestaw charmsów Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Wołyńczuk Renata
Dodano: 2022-07-15 12:02:10
Biżuteria prześliczna, najwyższa jakość. Serduszko ze zdjęciem jest cudne. Polecam
Naszyjnik SWAROVSKI • Una 5625533
Ocena:
Autor: Aleksandra Sobiegraj
Dodano: 2022-07-07 14:26:31
Zgodny z opisem, pięknie prezentuje się na szyi
Bransoletka SWAROVSKI • Lovely 5636964
Ocena:
Autor: Renata Koś
Dodano: 2022-07-06 06:55:37
Produkt zgodny z opisem, dostarczony w błyskawicznym tempie.Polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Millenia 5609713
Ocena:
Autor: Grazyna Skowronska
Dodano: 2022-07-05 22:50:22
Profesjonalna obsługa ,produkt elegancko zapakowany i zabezpieczony ,cudownie prezentuje się na pięknych oraz smukłych rękach .Gorąco polecam biżuterię Swarowski
Pierścionek z żółtego złota z brylantami 0,03
Ocena:
Autor: Grzegorz Krasucki
Dodano: 2022-07-05 15:51:11
Super produkt
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Magdalena Sitko
Dodano: 2022-07-05 12:28:31
Piękne i starannie wykonane
<<   <   1 234   >   >>