Wielka Wyprzedaż -15% z kodem: LAST
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce • Białe cyrkonie
Ocena:
Autor: Katarzyna Mrotek
Dodano: 2023-01-27 22:19:52
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce • Białe cyrkonie
Ocena:
Autor: Kinga
Dodano: 2023-01-27 18:50:58
Bardzo szybka realizacja i intuicyjne narzędzie do zaprojektowania oryginalnej zawieszki. Świetna obsługa!
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z topazem 0.25 ct
Ocena:
Autor: Ilona Błaszczyk-Walica
Dodano: 2023-01-27 18:17:09
Piękny, delikatny, minimalistyczny.
Wkład do długopisu SWAROVSKI - Niebieski 5064892
Ocena:
Autor: Helena Osińska
Dodano: 2023-01-27 17:12:52
Wszystko Ok. Polecam długopisy
Bransoletka srebrna skrzydło na sznurku FUGZ1673B_B
Ocena:
Autor: Monika Abramczyk
Dodano: 2023-01-27 17:00:16
Długopis żelowy SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534320
Ocena:
Autor: Joanna
Dodano: 2023-01-27 16:42:10
Polecam
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce ażur • Różowe cyrkonie
Ocena:
Autor: Tomasz Gozdek
Dodano: 2023-01-27 16:40:06
Bransoletka damska i męska komplet dla par FUGTGB094
Ocena:
Autor: J. B.
Dodano: 2023-01-27 10:23:22
Bransoletki super wykonane, pięknie się prezentują. Szybka dostawa. Ogromny plus za telefon od Pana w sprawie umieszczenie graweru. Polecam wszystkim ☺
Kolczyki SWAROVSKI • Duo Pierced Earrings Hoop Evil Eye 5425857
Ocena:
Autor: Julianna Łempicka
Dodano: 2023-01-24 09:19:16
Dla mnie piękne
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534329
Ocena:
Autor: Monika
Dodano: 2023-01-21 14:46:08
Prezent śliczny! Polecam
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Dawid
Dodano: 2023-01-21 10:02:09
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami 0.13
Ocena:
Autor: Marta Kowal
Dodano: 2023-01-20 10:12:48
Pierścionek przepięknie wykonany,klasyczny a zarazem i paradoksalnie bardzo unikatowy, przyciągający uwagę.Dodatkowo piękny grawer,opakowanie,co ma również duże znaczenie.Przemiła,profesjonalna,życzliwa i rzetelna Pani na obsłudze w sklepie, zatem gorąco polecam.
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Agnieszka Siwczak
Dodano: 2023-01-17 15:11:44
Charms Matka i córka FUG0223
Ocena:
Autor: MATEUSZ RUDYK
Dodano: 2023-01-15 12:11:01
Naszyjnik złoty gładka kulka 50cm FUG3-17-N00439-2
Ocena:
Autor: Joanna Duszak
Dodano: 2023-01-15 10:57:59
Śliczny, delikatny naszyjnik, odpowiednia długość
Charms Narodziny dziecka FUG0755
Ocena:
Autor: Janetta Noetzel
Dodano: 2023-01-15 10:29:13
Bardzo miła obsługa . Jako klient jestem bardzo zadowolona . Produkt śliczny .
Zawieszka złota literka J z brylantem FUGZAL-J
Ocena:
Autor: HENRYK GRĘDZIŃSKI
Dodano: 2023-01-11 13:52:52
ŁADNA OSOBA DLA KTÓREJ KUPIONA BARDZO ZADOWOLONA
Kolczyki złote serca diamentowane FUG7-17-K00981-2
Ocena:
Autor: Danuta Zielińska
Dodano: 2023-01-11 08:57:12
Piekne ,delikatne,super wykonanie.
Długopis SWAROVSKI  • Crystalline Pen 5351068
Ocena:
Autor: Małgorzata Skuza
Dodano: 2023-01-06 18:54:02
Długopis piękny, jestem zadowolona. Obsługa bardzo miła.
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce • Białe cyrkonie
Ocena:
Autor: Magdalena
Dodano: 2023-01-06 13:35:21
Zawieszka bardzo ładna, pożadnie wykonana.Polecam
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Elżbieta Łyczak
Dodano: 2023-01-06 09:18:00
Super zawieszka. Piękna pamiątka.polecam
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0,05 ct
Ocena:
Autor: Łukasz Wojcieszyński
Dodano: 2023-01-05 13:45:22
Ładny
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią P1865
Ocena:
Autor: Anna
Dodano: 2023-01-05 09:36:46
Pierścionek piękny. Polecam.
Kolczyki z białego złota z brylantami FKO-012-B585-B0.04
Ocena:
Autor: Jolanta Janecka
Dodano: 2023-01-02 08:55:06
BARDZO UDANY ZAKUP.PRZEPIĘKNIE I SUBTELNIE WYGLĄDAJĄ NA USZACH.
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Irena Chmurak
Dodano: 2023-01-01 12:04:14
Świetny charms
Naszyjnik męski • nieśmiertelnik Grawer Gratis WA386B
Ocena:
Autor: Anna
Dodano: 2022-12-31 08:54:46
Super, partner nosi cały czas. Świetny kontakt ze sklepem w sprawie graweru. Polecam!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystal Shimmer 5595673
Ocena:
Autor: alicja sawicka alicja sawicka
Dodano: 2022-12-31 08:33:40
Zdecydowanie ładniej w rzeczywistości niż na zdjęciu. I koniecznie wkłady trzeba dokupić .
Swarovski kolczyki • Stilla 5639116
Ocena:
Autor: Kacper
Dodano: 2022-12-29 22:38:33
Bardzo ładne. Partnerka zadowolona !
Naszyjnik SWAROVSKI • Kolia Gema 5613738
Ocena:
Autor: Jacek Poławski
Dodano: 2022-12-29 15:41:55
Towar zgodny z zamówieniem, bardzo profesjonalnie zapakowany, szybko dostarczony.
Swarovski kolczyki • Lucent zielone 5633953
Ocena:
Autor: J. T.
Dodano: 2022-12-29 09:52:01
Synowa ucieszyła się z prezentu. Kolczyki są dość ciężkie, pięknie mienią się w świetle lamp i przy poruszeniu głową. Budzą zachwyt.
Swarovski kolczyki • Lucent zielone 5633953
Ocena:
Autor: Beata
Dodano: 2022-12-29 08:45:15
Bardzo efektowne.
Bransoletka SWAROVSKI • Una 5634724
Ocena:
Autor: Joanna Kwapiszewska
Dodano: 2022-12-28 17:59:42
Śliczna
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.09 ct
Ocena:
Autor: Krzysztof Kowalski
Dodano: 2022-12-28 13:30:30
Charms Świąteczny kubek FUG0933
Ocena:
Autor: Dominik Molski
Dodano: 2022-12-28 12:22:55
Zdjęcie nie oddaje w pełni uroku tego charmsa. Osoba obdarowana była zachwycona.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i tanzanitem 0.05
Ocena:
Autor: Mariusz Szostak
Dodano: 2022-12-28 11:23:01
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534329
Ocena:
Autor: Central Barbershop Filip
Dodano: 2022-12-28 10:29:29
Szybko, sprawnie, produkt zgodny z oousrm i zdjęciem
Pierścionek SWAROVSKI • Vittore Pear 5572826
Ocena:
Autor: Krystyna Woźniak
Dodano: 2022-12-28 09:53:38
Piękny ,uroczo błyszczący . Z podobnym pierścionkiem tworzy piękna parę. Cuda ..cuda
Zawieszka złota literka P serduszko GRAWER GRATIS FUG2DEA-2802E
Ocena:
Autor: Małgorzata
Dodano: 2022-12-28 09:13:18
Śliczne, delikatne, bardzo dobrze wykonane, choć myślałam , że będzie ciut większe. Ozdobne pudełeczko z grawerem- rewelacja . Wszystko znakomicie zapakowane i zabezpieczone na czas transportu. Błyskawiczna realizacja i dostawa. Polecam!
Kolczyki srebrne z różowymi cyrkoniami KFUG062
Ocena:
Autor: Małgorzata Gachewicz
Dodano: 2022-12-27 19:37:36
Kolczyki piękne, szybka dostawa. Super
Pierścionek różaniec na palec PG1865
Ocena:
Autor: Daniel
Dodano: 2022-12-27 18:12:31
Pierścionek piekny. Bardzo ładnie prezentuje się na żywo.
Kolczyki złote koła FUG7-25-K00914-2
Ocena:
Autor: Gosia
Dodano: 2022-12-27 10:33:16
Piękne kolczyki, kobiece i delikatne.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.30 ct
Ocena:
Autor: krzysztof Grzymała-Lubański
Dodano: 2022-12-26 15:10:40
Pierścionek bardzo ładny , realizacja zamówienia bez zarzutu
Kolczyki złote kwiatuszki z cyrkoniami FUG7-21-K00857-2
Ocena:
Autor: Krystian
Dodano: 2022-12-26 00:03:02
Super
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i rubinem 0.10 ct
Ocena:
Autor: Beata Sztab
Dodano: 2022-12-25 19:54:30
Piękny pierścionek. Grawer zadzwonił przed wykonaniem pracy, żeby ustalić szczgóły. Rozmiar standartowy. Córka bardzo zadowolona. Dziękuję.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Janusz Gralak
Dodano: 2022-12-25 16:22:08
Nie mam żadnych uwag, ani zastrzeżeń. Wszystko jest OK.
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.12
Ocena:
Autor: Mariusz Krassowski
Dodano: 2022-12-25 14:54:09
Bardzo ładny pierścionek. Spodobał się mojej partnerce. Przy okazji chciałbym pochwalić obsługę online, która odpisuje bardzo szybko na ewentualne pytania. Na pewno będę korzystał w przyszłości z usług sklepu. Gorąco pozdrawiam.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota brylantami i szafirem 0.02 ct
Ocena:
Autor: Adam Jabłoński
Dodano: 2022-12-25 13:17:03
Magia
Kolczyki złote gładkie koła 5,8cm FUG7-17-K01027-2
Ocena:
Autor: Michał
Dodano: 2022-12-25 12:34:39
Wykonanie,obsługa,dostawa to 100% POZYTYW!!!
Zawieszka złota mała literka Z z brylantem ZMFUG-Z
Ocena:
Autor: Zofia Gaj
Dodano: 2022-12-25 10:25:51
Zadowolenie i satysfakcja w 100
Srebrny łańcuszek rolo diamentowany 45cm FUG040RD4_R/45
Ocena:
Autor: Agata Szymkowiak
Dodano: 2022-12-25 00:35:40
Produkt zgodny z oczekiwaniami
<<   <   1 234   >   >>