LETNIE RABATY do -23% EXTRA Z KODEM: SUN
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na Google.

Opinie o Fugart.pl na Google.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Autor: Jacek Konopka
Dodano: 2024-06-06 17:14:36
Jestem w pelni usatysfakcjonowany, zarówno samym pierścionkiem, jak i miłą, kompetentną oraz szybką komunikacją ze Sprzedającym. Z pewnością będę wracał do firmy FUGART.
Bransoletka SWAROVSKI • Hyperbola 5684049
Ocena:
Autor: Marcin Roguski
Dodano: 2024-06-06 08:47:08
Przepiękna rzecz. Najwyższa jakość wykonania. Bardzo efektowna.
Swarovski kolczyki • kreole Matrix 5647715
Ocena:
Autor: Adam Kaźmierczak
Dodano: 2024-06-06 07:34:55
Piękne!
Kolczyki srebrne kreole z cyrkoniami KFUG072
Ocena:
Autor: Urszula Zawłocka
Dodano: 2024-05-29 14:49:30
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Autor: hubert ksiezak
Dodano: 2024-05-25 14:48:54
wszystko OK, polecam sklep na 100%:)
Pierścionek SWAROVSKI • Vittore Wide 5572686
Ocena:
Autor: katarzyna kowalska
Dodano: 2024-05-24 18:19:20
Piękny pierścionek, kupiony na prezent wiec nie mogę nic powiedzieć o użytkowaniu.Na pewno mogę polecić sklep.
Srebrna zawieszka anioł z akwamarynowymi cyrkoniami FUGZ1601C_AQ
Ocena:
Autor: Wiola
Dodano: 2024-05-24 16:12:43
Zawieszka śliczna, zupełnie zgodna ze zdjęciem. Delikatna, choć wyróżniają ją piękne błękitne cyrkonie. Myślę, że jest ponadczasowa, dla osób w każdym wieku. Polecam.
Złoty krzyżyk z brylantami 0.24 FK07-585-B0.24
Ocena:
Autor: Molly
Dodano: 2024-05-24 12:41:46
Przepiękny
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534329
Ocena:
Autor: Patrycja Ciesielska
Dodano: 2024-05-24 12:11:08
Śliczny długopis, bardzo staranny grawer, szybka realizacja, polecam
Zegarek Swarovski • Kryształowy zegarek Octagon 5630831
Ocena:
Autor: Marek Rybkiewicz
Dodano: 2024-05-24 08:00:48
Swarovski kolczyki • Millenia 5636564
Ocena:
Autor: Marta
Dodano: 2024-05-24 07:57:19
Cudowne delikatne pięknie wyglądają na uchu, każdy komplementuje
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01 ct
Ocena:
Autor: Elżbieta Dzierżak
Dodano: 2024-05-16 19:11:40
Pierścionek piękny, dostawa już na następny dzień.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534329
Ocena:
Autor: Natalia Rogozik
Dodano: 2024-05-16 12:33:52
Przepiękny dlugopis! Na żywo jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Osoba obdarowana bardzo zadowolona:)
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Katarzyna Szkatulska
Dodano: 2024-05-10 14:58:47
Jestem zadowolona z zakupu. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Swarovski kolczyki • kreole Matrix 5657726
Ocena:
Autor: Natalia Krawiec
Dodano: 2024-05-10 08:42:18
Swarovski kolczyki • Creativity Circle Small 5199827
Ocena:
Autor: Joanna Gajewska
Dodano: 2024-05-10 08:37:41
Kolczyki śliczne. Transakcja przebiegła na 5. Bardzo szybko zrealizowany zakup podczas długiego majowego weekendu.
Naszyjnik SWAROVSKI • Teddy 5642976
Ocena:
Autor: Agata
Dodano: 2024-05-06 20:56:17
Świetna obsługa sklepu, w kontakcie z klientem, szybka przesyłka i biżuteria najwyższej jakości w dobrej cenie! Dziękuję!
Zawieszka srebrna literka A z cyrkoniami FUGLZ0002_A
Ocena:
Autor: Tadeusz Hrynda
Dodano: 2024-05-01 08:58:13
Towar super jakosci i zgodny z opisem.Polecam.
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Arkadiusz Jagiello
Dodano: 2024-04-30 10:13:06
Wyszło cudownie, naprawdę pięknie!!! Dziękuję i gorąco polecam!!!
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i różowym topazem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Sandra Słodyczka
Dodano: 2024-04-29 17:49:40
Bardzo polecam. Pierścionek jest piękny. Wszystko poszło sprawnie i szybko.
Długopis SWAROVSKI • Crystalline Pen Vintage Rose 5224391
Ocena:
Autor: Małgorzata biernacka
Dodano: 2024-04-29 16:34:51
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.05
Ocena:
Autor: Jan
Dodano: 2024-04-29 15:04:26
Piękny i elegancki, i nawet moja luba przyjęła oświadczyny :) Wysyłka bezproblemowa
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Magdalena Ro
Dodano: 2024-04-29 12:05:14
Polecam! Piękna pamiątka!
Bransoletka złota owale FUG2-31-B00923-2
Ocena:
Autor: Magdalena KOPACZ
Dodano: 2024-04-29 11:56:31
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystal Shimmer 5595672
Ocena:
Autor: Beata Piórkowska
Dodano: 2024-04-29 11:45:19
Polecam , szybko , sprawnie bez problemów .
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szmaragdem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Bartosz Łausz
Dodano: 2024-04-17 16:39:25
Wszystko zgodne z opisem, bardzo dobry kontakt oraz szybka realizacja.
Bransoletka srebrna Ręka Fatimy BFUG003
Ocena:
Autor: Aneta Tomczak
Dodano: 2024-04-11 10:17:33
Jest śliczna
Zawieszka złota literka A A-FUG6-20-Z00069-2-
Ocena:
Autor: DOROTA Wdowiak
Dodano: 2024-04-08 20:15:35
Przesyłka dotarła szybko, estetycznie zapakowana. Zawieszka wyglada ładnie, zgodnie z oczekiwaniem. Jestem zadowolona z usług sklepu.
Kolczyki srebrne orchidea cyrkoniami KFUG055
Ocena:
Autor: Martyna Baranowska
Dodano: 2024-04-08 19:53:48
Wszystko przebiegło pomyślnie! Zawartość przesyłki była dobrze zabezpieczona, a sam produkt jest zgodny z opisem i prezentuje się pięknie.
Zawieszka srebrna literka J z cyrkoniami FUGLZ0002_J
Ocena:
Autor: Patrycja Domek
Dodano: 2024-04-08 12:47:46
Polecam. Piękne wykonanie
Bransoletka z żółtego złota ogniwa i serce FUG2-17-B00867-2
Ocena:
Autor: Ewa
Dodano: 2024-04-08 12:45:58
Bransoletka piękna spełnia oczekiwania , jak zresztą cała biżuteria która do tej pory kupiłam w sklepie Fugart polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Matrix Tennis 5648929
Ocena:
Autor: Karolina stopińska
Dodano: 2024-04-08 12:37:59
Bransoletka jest piękna. Polecam
Złoty medalik Matka Boska z łańcuszkiem Singapur komplet prezent Komunia Chrzest
Ocena:
Autor: Katarzyna
Dodano: 2024-03-20 18:45:12
Bardzo ładny!
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.08
Ocena:
Autor: Ania
Dodano: 2024-03-14 11:56:47
Dostałam ten piękny pierścionek na 20. rocznicę ślubu od męża. Na żywo jest jeszcze piękniejszy- dyskretny, klasyczny i z klasą.
Swarovski kolczyki • Gema 5613737
Ocena:
Autor: Zbigniew Gibek
Dodano: 2024-03-13 15:05:55
Super
Bransoletka SWAROVSKI • Dextera 5622223
Ocena:
Autor: Anna Kamińska
Dodano: 2024-03-13 07:23:47
Piękna i elegancka
Charms Kochająca mama FUG0998
Ocena:
Autor: Wiesław Kiedrowicz
Dodano: 2024-03-12 23:18:06
Małe cacko a cieszy, żona zadowolona ale stwierdziła, że to bardziej na dzień matki od dzieci. Kupię jej na dzień matki coś co będzie na czasie , ogółem z okazji Dnia Kobiet , pozdrawiam
Bransoletka SWAROVSKI • Twist Rows 5572725
Ocena:
Autor: Bartosz
Dodano: 2024-03-12 16:13:07
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.04 ct
Ocena:
Autor: Keram
Dodano: 2024-03-12 15:11:54
Pierścionek bardzo mi się podoba. To moje zdanie. Moja małżonka oceni w sierpniu 2024.
Bransoletka męska stal szlachetna skórzana czaszki GRAWER GRATIS FUGTGB493S
Ocena:
Autor: Krzysztof
Dodano: 2024-03-06 08:29:34
Jest bardzo świetna
Zawieszka srebrna literka K z cyrkoniami FUGLZ0002_K
Ocena:
Autor: Elwira
Dodano: 2024-03-05 19:53:37
Zawieszka śliczna i pięknie się prezentuje.
Zegarek Swarovski • OCTEA LUX 5452498
Ocena:
Autor: Iwona Misztal
Dodano: 2024-03-01 10:36:41
Przepiękny zegarek,szybka wysyłka polecam gorąco
Naszyjnik SWAROVSKI • Infinity Heart 5518865
Ocena:
Autor: Mikolaj
Dodano: 2024-03-01 08:18:56
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Artur Kamiński
Dodano: 2024-02-29 16:59:51
Bardzo sprawna obsługa klienta i błyskawiczny czas realizacji zamówienia. Samo wykonanie charmsa najwyższej jakości, zdjęcie bardzo wyraźne, żona zadowolona :), polecam zakupy w sklepie Fugart, pozdrawiam.
Naszyjnik SWAROVSKI • Hyperbola 5680399
Ocena:
Autor: Ada
Dodano: 2024-02-29 16:45:51
CUDEŃKO <3 jakość obsługi na najwyższym poziomie :)
Bransoletka męska skórzana, stal szlachetna BA789B
Ocena:
Autor: Monika Taczalska
Dodano: 2024-02-29 15:23:09
Pięknie wykonana.dziekuje
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i różowym topazem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Wiesław
Dodano: 2024-02-29 13:59:02
Piękny pierścionek, szybka wysyłka. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Kolczyki SWAROVSKI • Gema 5658400
Ocena:
Autor: krystian Iwanow
Dodano: 2024-02-29 13:41:58
Piękne kolczyki dla żony
Naszyjnik męski • nieśmiertelnik Grawer Gratis WA198M
Ocena:
Autor: Bartosz Chaduch
Dodano: 2024-02-29 12:59:46
Fajna jakość, super kontakt z klientem, bardzo dobra cena, mega szybki czas realizacji szczerze polecam.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystal Shimmer 5678182
Ocena:
Autor: Katarzyna Bosak
Dodano: 2024-02-29 10:51:20
super
<<   <   1 234   >   >>

Zgoda
Szczegóły
 
 

Niniejsza strona korzysta z plików cookie

Wykorzystuję pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w mojej witrynie. Informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, udostępniam partnerom społecznościowym, reklamowym i analitycznym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Ciebie lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług.

Niezbędne

Strona internetowa nie może funkcjonować poprawnie bez tych ciasteczek.

Preferencje

Pliki cookie dotyczące preferencji umożliwiają stronie zapamiętanie informacji, które zmieniają wygląd lub funkcjonowanie strony

Statystyka

Statystyczne pliki cookie pomagają właścicielem stron internetowych zrozumieć, w jaki sposób różni użytkownicy zachowują się na stronie

Marketing

Marketingowe pliki cookie stosowane są w celu śledzenia użytkowników na stronach internetowych.

Nieklasyfikowane

Nieklasyfikowane pliki cookie, to pliki, które są w procesie klasyfikowania, wraz z dostawcami poszczególnych ciasteczek.