INFOLINIA | RABATY NEGOCJACJA CEN
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek różaniec na palec PSS1865
Ocena:
Dodano: 2019-11-06 13:49:05
Autor: Paulina Krzemińska
Produkt zgodny z opisem.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Light Lilac 5354901
Ocena:
Dodano: 2019-11-06 06:58:50
Autor: Ewa Zglińska
Wszytko w porządku ! Polecam
Brelok SWAROVSKI • Little Pig Bag Charm 5457471
Ocena:
Dodano: 2019-11-05 15:37:43
Autor: Salon Play J.Pawlitka
Charms Słonecznik FUG0513
Ocena:
Dodano: 2019-11-05 15:28:30
Autor: Damian
Wyśmienita jakość!
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-11-01 12:08:14
Autor: Krzysztof Danilewicz
Ładniejszy niż na zdjeciu
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Ballpoint Pen, Rose 5354896
Ocena:
Dodano: 2019-10-30 12:15:38
Autor: Edyta Maricniak
Przepiękny produkt, bardzo trafiony na prezent, ekspresowa wysyłka. Polecam
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.12
Ocena:
Dodano: 2019-10-30 11:32:51
Autor: Marcin szpik
Super profesjonalna obsługa polecam
Kolczyki SWAROVSKI • Sparkling Pierced Earrings 5272367
Ocena:
Dodano: 2019-10-30 09:40:48
Autor: Barbara Mikietyn
Kolczyki bardzo ładne zgodne z opisem. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Pink 5354897
Ocena:
Dodano: 2019-10-30 09:23:37
Autor: Katarzyna Teleon
Bardzo dziękuje ,szybka wysyłka produkt zgodny z opisem ładny grawer.Polecam
Charms NIEBIESKI KWIAT FUG0343
Ocena:
Dodano: 2019-10-30 09:03:58
Autor: Wojtek
Kupiłem jako drobny prezent dla kobiety i... spodobał się! Nie jest arcydziełem sztuki złotniczej, lecz śmiało może stanowić gustowny upominek. Niebieski kamień wewnątrz ażurowej klatki ze srebra dodaje utajonej magii, co jest istotną zaletą tego 'charmsa'. Jednym zdaniem fajny i niedrogi drobiazg.
Uchwyt RING na telefon • GLAM ROCK RING STICKER 5457473
Ocena:
Dodano: 2019-10-30 08:52:05
Autor: Anna33
Super :)
Długopis SWAROVSKI • Crystalline Pen White 5224392
Ocena:
Dodano: 2019-10-18 11:01:39
Autor: Małgorzata Lelujka
Jestem MEGA zadowolona z długopisu. Jest Piękny :) Realizacja zamówienia była błyskawiczna :) Szkoda,że do długopisu nie dostaje się dodatkowego wkładu, są wyjątkowo krótkie. Poza tym REWELACJA :) Polecam każdemu :)
Naszyjnik SWAROVSKI • No Regrets 5480241
Ocena:
Dodano: 2019-10-17 21:16:07
Autor: Monika Grzywna
Wszystko szybko i sprawnie . Naszyjnik cudny . Nie mam żadnych uwag
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-10-17 20:04:15
Autor: Lucyna Surma
Towar zgodny z opisem,błyskawiczna realizacja zamowienia.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5451985
Ocena:
Dodano: 2019-10-17 17:05:28
Autor: Kola
Piękny długopis, grawer ok. Polecam, super pomysł na prezent!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5296365
Ocena:
Dodano: 2019-10-17 16:54:10
Autor: Michał
Łańcuszek zabezpieczający FUG0388
Ocena:
Dodano: 2019-10-17 07:03:59
Autor: Irena Biegaj
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-10-09 20:38:28
Autor: Rafał Kanikuła
wszystko super
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i rubinem 0.06
Ocena:
Dodano: 2019-10-08 11:02:34
Autor: Grzegorz Nowak
Super, świetna obsługa i biżuteria
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Swan Charm 5408273
Ocena:
Dodano: 2019-10-08 09:29:57
Autor: ANETA GRACZYK
Długopis śliczny,grawer bardzo dobrze widoczny,bardzo ładne i eleganckie opakowanie.Znalazł się nawet słodki mały upominek.Z dostawą żadnego problemu.Wspaniały prezent,córka bardzo zadowolona
Pierścionek Swarovski • Attract Light Swirl 5181006
Ocena:
Dodano: 2019-10-08 00:19:58
Autor: Natalia
Po prostu cudo
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Swan Charm 5408273
Ocena:
Dodano: 2019-10-07 19:35:50
Autor: Małgorzata
Polecam
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i rubinem 0.02
Ocena:
Dodano: 2019-10-07 14:20:50
Autor: Zenon Szymczak
Żonie się podobał - przynajmniej tak powiedziała ...i było bez majtek !
Łańcuszek zabezpieczający Kotwica FUG0497
Ocena:
Dodano: 2019-10-07 12:28:30
Autor: Dorota Michalczuk
Witam. Z produktu jestem bardzo zadowolona jak i z jakości współpracy z firmą Fugart...
Pierścionek zaręczynowy z brylantem 0.15
Ocena:
Dodano: 2019-10-07 09:44:42
Autor: Roman
Świetny pierścionek, ładnie wykonany, dobrze się prezentuje no i Narzeczona jest zadowolona a to najważniejsze! :)
Naszyjnik SWAROVSKI • Tennis 5494607
Ocena:
Dodano: 2019-10-07 07:41:36
Autor: Milena
Cudowny naszyjnik. Pasuje zarówno na wielkie wyjścia, jak i do koszuli do pracy. Jest delikatny, a zarazem rozświetla.
Charms Separator FUG0496
Ocena:
Dodano: 2019-10-07 07:22:17
Autor: Magdalena Pietraś
Bardzo delikatny, elegancki. Pasuje do pandory.
Kolczyki SWAROVSKI • Black baroque 5485656
Ocena:
Dodano: 2019-10-06 22:47:32
Autor: Małgorzata Bednarska-Myczkowska
Kolczyki SWAROVSKI • Sunshine 5479914
Ocena:
Dodano: 2019-10-06 21:26:53
Autor: Agnieszka Romanowska
Kolczyki uwielbiam... A obsługa sklepu zasługuje na szczególne wyrazy uznania za profesjonalne podejście i szybkość obsługi. Bardzo dziękuję. Będę tu wracać...
Kolczyki SWAROVSKI • Attract 5509937
Ocena:
Dodano: 2019-10-06 21:21:34
Autor: Mateusz Rozpendowski
Jako prezent sprawdzą się idealnie. Dobra jakość.
Bransoletka SWAROVSKI • SPARKLING BANGLE 5497476
Ocena:
Dodano: 2019-10-06 13:28:27
Autor: Patryk Broda
Wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, przesyłka 1 dzień roboczy. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Swan Charm 5408273
Ocena:
Dodano: 2019-10-05 09:08:28
Autor: Agnieszka Mucha
Osobę OBDAROWANĄ wprawił w zachwyt.
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2019-10-04 15:37:37
Autor: Karolina Bury
Pierścionek zgodny z opisem. Warty Niskiej ceny.
Długopis SWAROVSKI • Crystalline Pen White 5224392
Ocena:
Dodano: 2019-10-04 13:55:43
Autor: Monika
Bardzo ładny długopis. Starannie i estetycznie wykonany grawer. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5479552
Ocena:
Dodano: 2019-10-04 13:26:50
Autor:
Bardzo ładny design. podoba mi się pomysł z zawieszką - łabędziem z cyrkoniami! W cenie możliwość spersonalizowanego grawerunku - super sprawa! Do zakupu gratis długopis też z możliwością własnego grawerunku. Długopis lekko i płynnie pisze, pięknie się prezentuje i przyciąga uwagę.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Swan Charm 5408273
Ocena:
Dodano: 2019-10-03 21:21:37
Autor: Klaudia Milewska
Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Swan Charm 5408273
Ocena:
Dodano: 2019-10-03 17:54:36
Autor: Agata Kempisty
Bardzo ładny długopis z grawerem. Idealny na prezent.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, White 5354902
Ocena:
Dodano: 2019-10-03 15:03:47
Autor: Katarzyna Kluczniok Mieczkowska
GORĄCO poleca!!!
Zegarek Swarovski • Crystalline Glam 5475784
Ocena:
Dodano: 2019-10-03 14:25:52
Autor: Wioletta Mik
Piękny zegarek,
Charms Nieskończona miłość FUG0510
Ocena:
Dodano: 2019-10-03 14:06:36
Autor: Robert Martowicz
Bardzo dobra jakość wykonania, żonie bardzo się podoba. To nie pierwszy zakup w fugarcie. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Ballpoint Pen, Rose 5354896
Ocena:
Dodano: 2019-10-03 13:55:18
Autor: Anna Krupa
Piękny prezent dla mojej siostry na obronę pracy magisterskiej . Polecam sklep z całego serca.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Granatowa cyrkonia
Ocena:
Dodano: 2019-10-02 20:53:58
Autor: Karola
Charms prezentuje się pięknie. Pasuje do Pandory. Polecam
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Łapacz snów
Ocena:
Dodano: 2019-10-02 20:52:40
Autor: Paulina
Przepiękny charms. Dzięki zdjęciu ma on swój indywidualny charakter. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5479552
Ocena:
Dodano: 2019-10-02 13:39:02
Autor: Renata Blanik
Kolejny zakup, kolejny uśmiech.Długopis cacko, zachwyca - dziękuję bardzo
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Stylus Pen 5296372
Ocena:
Dodano: 2019-09-25 10:08:51
Autor: Magdalena Wasylów
Naszyjnik celebrytka złoty NA484
Ocena:
Dodano: 2019-09-24 14:17:25
Autor: Łukasz T.
Szybko i sprawnie - super kontakt ze sprzedawca. Upominek się podobał
Pierścionek różaniec na palec z diamentem  P1865D
Ocena:
Dodano: 2019-09-18 20:34:05
Autor: Dariusz Frąckiewicz
Mam dwie córki jako ojciec chrzestny, kupiłem jeden i zamierzam zakupić drugi. Są po prostu piękne
Pierścionek zaręczynowy z cyrkoniami
Ocena:
Dodano: 2019-09-18 19:59:17
Autor: Tomasz Sławkowski
Super polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Tennis Deluxe 5513400 5464948
Ocena:
Dodano: 2019-09-18 13:43:56
Autor: Marlena
Szybko i rzeczowo. polecam !
Naszyjnik SWAROVSKI •  Baron All-Around Necklace 5117678
Ocena:
Dodano: 2019-09-18 13:41:16
Autor: Joanna
Naszyjnik prezentuje się zjawiskowo, wszystko najwyższej jakości. Polecam
<<   <   1 234   >   >>