BLACK WEEKS -15% EKSTRA RABATU. SKORZYSTAJ Z KODU black15
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Michał trociuk
Dodano: 2021-11-25 21:53:34
Polecam . Szybka realizacja zamówienia jak i wysyłka .
Zegarek męski Timex TW2R61100
Ocena:
Autor: MARIUSZ SPECJALSKI
Dodano: 2021-11-25 21:18:26
Zegarek bardzo fajny. Ładnie wygląda na ręce i co dla mnie najważniejsze ma podświetlenie tarczy ( indiglo), co jest mi bardzo przydatne.
Charms Rodzinna miłość FUG0710
Ocena:
Autor: Michał Gromadowski
Dodano: 2021-11-25 19:50:37
Bransoletka SWAROVSKI • Millenia 5609713
Ocena:
Autor: Piotr Piekarniak
Dodano: 2021-11-25 16:21:49
Naprawdę piękna bransoletka. Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Wygląda jak milion dolarów.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Teresa Sypniewska
Dodano: 2021-11-25 16:19:16
Na zdjęciu pierścionek wygląda na masywniejszy, w rzeczywistości jest "szczuplejszy", ale i tak jest bardzo ładny i ładnie się prezentuje! Jestem zadowolona z zakupu.
Swarovski kolczyki • Lucent zielone 5598374
Ocena:
Autor: Piotr Piekarniak
Dodano: 2021-11-25 16:19:07
Kolczyki piękne. Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Duże i rzucają się odrazu w oczy.
Srebrny łańcuszek Singapur 50 cm FUGGDSL34
Ocena:
Autor: Granek Aneta
Dodano: 2021-11-25 07:51:46
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Paulina Kołodziejczyk
Dodano: 2021-11-24 14:58:11
Bardzo fajna zawieszka, Zdjęcie choć małe to czytelne. Świetna pamiątka dla fanek Pandory. Miła obsługa, super szybka realizacja zamówienia. Polecam!
Bransoletka SWAROVSKI • Infinity Heart 5524421
Ocena:
Autor: Bozena Zawadzka
Dodano: 2021-11-24 06:15:39
Przepiękna bransoletka
Naszyjnik męski krzyżyk z modlitwą FUGTGN309B
Ocena:
Autor: Rasin
Dodano: 2021-11-23 23:37:55
Wszystko ok
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Ryszard Mazur
Dodano: 2021-11-23 18:00:02
Bardzo ładny i elegancki
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Tadeusz Witkowski
Dodano: 2021-11-23 16:36:37
JESTEM ZADOWOLONY
Naturalna świeca sojowa czarna - BIBLIOTEKA
Ocena:
Autor: Anna
Dodano: 2021-11-23 16:15:59
Zapach świetny! Świece sojowe palą się faktycznie dłużej niż standardowe. Zapach tajemniczy. Polecam.
Bransoletka damska Serce FUGTGB119R
Ocena:
Autor: Paulina
Dodano: 2021-11-23 15:46:09
Przepiękna jest!
Naturalna świeca sojowa biała BIBLIOTEKA
Ocena:
Autor: Oliwia
Dodano: 2021-11-23 15:39:50
Świeca bardzo elegancka, grawer pięknie wykonany. A zapach cudowny, elegancki.
Naturalna świeca sojowa czarna - CIASTO DYNIOWE
Ocena:
Autor: Sylwia
Dodano: 2021-11-23 15:38:43
Piekna świeca o intensywnym świątecznym zapachu. Idealna!
Naturalna świeca sojowa biała CZARNY KOKOS
Ocena:
Autor: Alicja
Dodano: 2021-11-23 15:37:43
Swieca pięknie pachnie. Zapach słodki intensywny. Polecam
Charms Świąteczny piernik FUG0794
Ocena:
Autor: Sylwia Śro
Dodano: 2021-11-23 12:46:46
SUPER
Podwójny brelok w kształcie nieśmiertelnika GRAWER GRATIS
Ocena:
Autor: Edyta Foltyńska
Dodano: 2021-11-19 15:01:01
Szybka realizacja zamówienia, wykonanie bez zastrzeżeń, polecam!
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Zdzisław Ozioro
Dodano: 2021-11-19 11:51:01
pierścionek piękny najlepsza cena na rynku oraz przemiła obsługa która pomorze aby klient był zadowolony jeszcze raz dziękuję
Zawieszka złota literka M M-FUG6-20-Z00082-2-
Ocena:
Autor: Marta Pajor
Dodano: 2021-11-18 18:28:40
Kolczyki złote kulki na biglu FUG7-17-K00618-2
Ocena:
Autor: Alina Lipińska-Kochlewska
Dodano: 2021-11-18 18:06:50
Kolczyki są ładne.Sprawna obsługa i szybka dostawa. ALK.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Rulezzzik
Dodano: 2021-11-18 17:45:18
Towar zgodny z opisem. Dostawa szybka. Wszystko bez problemów. Polecam!
Pierścionek zaręczynowy z zółtego złota z brylantami i ametystem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Filip
Dodano: 2021-11-18 14:15:53
Pierścionek bardzo ładnie prezentuje się na palcu :) przyszła żona bardzo zadowolona, wysyłka ekspresowa bo już na drugi dzień był dostarczony. Jestem zadowolony z zakupu ocena 5/5
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce ażur • Różowe cyrkonie
Ocena:
Autor: Aneta Strąkowska
Dodano: 2021-11-18 14:11:33
Figurka SWAROVSKI •  Dzwoneczek duży 5545451
Ocena:
Autor: Leszek Żukowski
Dodano: 2021-11-18 12:19:21
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Przedmiot dostawy urzekający.
Zawieszka złota literka E E-FUG6-20-Z00073-2-
Ocena:
Autor: Tomasz Zieliński
Dodano: 2021-11-18 11:35:07
Zamowiony towar dotarł b. szybko. Zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość wykonania.
Charms Miś Koala FUG0681
Ocena:
Autor: Ewelina
Dodano: 2021-11-18 10:13:29
Towar dokładnie taki sam jak na stronie. Jestem zachwycona !
Bransoletka SWAROVSKI • Infinity Bangle 5518871
Ocena:
Autor: Michał Dziemba
Dodano: 2021-11-18 10:01:13
Bardzo piękny przedmiot,fachową i szybka obsluga
Bransoletka męska skórzana, stal szlachetna BA847B
Ocena:
Autor: Karol Bąk
Dodano: 2021-11-18 08:29:42
Zawieszka złota literka A z brylantem FUGZAL-A
Ocena:
Autor: AGNIESZKA BRONOWICKA
Dodano: 2021-11-13 12:03:42
Pierścionek zaręczynowy z cyrkoniami
Ocena:
Autor:
Dodano: 2021-11-09 23:30:23
Delikatny, bardzo ładny
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Autor: Bożena
Dodano: 2021-11-09 23:16:51
Piękny, realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.05 ct
Ocena:
Autor: A.K
Dodano: 2021-11-09 21:01:37
Bardzo ładne połączenie białego i żółtego złota. Kamień ładnie ustytuowany i idealnych rozmiarów. Barwa bardzo ciemno granatowa fajnie wyglada w słońcu.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami 0.12 ct
Ocena:
Autor: Nowaczewski Rafał
Dodano: 2021-11-09 12:20:07
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.04 ct
Ocena:
Autor: Cezary Pacek
Dodano: 2021-11-09 11:37:56
Pięknie się prezentuje jest dowodem prawdziwej miłości
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Tomasz Stefański
Dodano: 2021-11-08 19:26:04
Szybka dostawa ,charms wysokiej jakości. Sprawdził się 100% jako prezent Polecam
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Beata Krause
Dodano: 2021-11-08 18:17:40
Zamówienie w internecie oraz dostarczenie do województwa kujawsko-pomorskiego przebiegło bardzo sprawnie i ekspresowo. Na moje pytanie zadane na czacie uzyskałam natychmiastową odpowiedź. Pierścionek bardzo ładny. Tabliczka z grawerem również. Otrzymałam także dokładny certyfikat. Było to moje kolejne zamówienie w firmie Fugart. Gorąco polecam.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantem 0.04 ct
Ocena:
Autor: Beata Krause
Dodano: 2021-11-08 18:11:50
Jestem bardzo zadowolona z pierścionka, do którego dołączony jest dokładny certyfikat. Bardzo ładna jest także tabliczka z grawerem. Zamówienie dotarło bardzo szybko. Polecam firmę Fugart.
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Autor: Aneta Nowak-Michta
Dodano: 2021-11-08 17:26:57
Długopis żelowy SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534325
Ocena:
Autor: Anna Suska
Dodano: 2021-11-08 13:04:32
wszystko ok ;-)
Kolczyki srebrne z czerwonymi cyrkoniami KFUG029
Ocena:
Autor: Agnieszka Pacanowska
Dodano: 2021-11-08 12:56:44
Super
Charms Różowa orchidea FUG0745
Ocena:
Autor: Piotr Kucharski
Dodano: 2021-11-08 12:43:17
Super, opakowanie, dostawa, realizacja całego zamówienia. Polecam i jeszcze wrócę na.zakupy.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i rubinem 0.03
Ocena:
Autor: Grzegorz Szewczyk
Dodano: 2021-11-08 12:16:37
Pierścionek rewelacyjny. Polecam.
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Autor: Izabela Hordyńska
Dodano: 2021-11-08 12:04:16
Wysyłka bardzo ekspresowa. Paczka dobrze zapakowana. Sam pierścionek dokładnie taki jak na zdjęciu. Polecam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Gloss 5568762
Ocena:
Autor: Yume Okano
Dodano: 2021-11-08 11:57:40
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce • Granatowa cyrkonia
Ocena:
Autor: Gośka
Dodano: 2021-11-08 11:48:55
Koralik piękny, doskonale wykonanie.
Kolczyki srebrne koła z zielonymi cyrkoniami KFUG011
Ocena:
Autor: rysiu jankowiak
Dodano: 2021-11-04 12:12:20
Cuuuuuuuuuuudo.Pozdrawiam mile.
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Autor: Hanus NIna
Dodano: 2021-11-03 16:09:32
PIękny!
Naszyjnik męski • nieśmiertelnik Grawer Gratis WA386B
Ocena:
Autor: Mirosław Bajda
Dodano: 2021-11-03 08:40:13
Witam bardzo szybko zrealizowane zamówienie internetowe z odbiorem w salonie. Polecam!!!
<<   <   1 234   >   >>