Zamawiaj bezpiecznie i wygodnie z dostawą do domu - Dodatkowy KOD RABATOWY: Stay
INFOLINIA | MASZ PYTANIE NAPISZ
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Etui SWAROVSKI • Glam Rock, iPhone® 11 Pro 5515624
Ocena:
Dodano: 2020-03-29 15:48:36
Autor: Bartek
Wyglada jak bizuteria, super
Bransoletka SWAROVSKI • Tennis Deluxe 5511544
Ocena:
Dodano: 2020-03-26 15:17:51
Autor: Michał Socha
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko i konkretnie. Pozdrawiam
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534325
Ocena:
Dodano: 2020-03-26 09:15:26
Autor: Małgorzata Kaczyńska
Bardzo piękny długopis, idealny na prezent. Grawer również bardzo starannie wykonany. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, bardzo miła i fachowa obsługa, pomocna w każdym momencie i w każdej kwestii.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-03-26 08:35:46
Autor: Patrycja
charms śliczny, rzetelne wykonanie, miła obsługa, dobry kontakt i szybka wysyłka. POLECAM!!
Bransoletka SWAROVSKI • Taddeo 5448905
Ocena:
Dodano: 2020-03-26 08:05:05
Autor: Monika Głowacka
Bardzo fajna na prezent
Charms Niebo usłane gwiazdami  FUG0214
Ocena:
Dodano: 2020-03-26 07:49:09
Autor: Anna Praska
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Łapacz snów
Ocena:
Dodano: 2020-03-26 07:38:39
Autor: Wioletta Leszczak
Zawieszka ze zdjęciem jest piękna moja będzie pamiątką z Chorwacji ;)
Naszyjnik Michael Kors • MKJ4679040
Ocena:
Dodano: 2020-03-25 20:07:18
Autor: Grzegorz Krasucki
Super Naszyjnik
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-03-25 19:58:44
Autor: Aleksandra Bańka
Piękny
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-03-25 19:23:09
Autor: Katarzyna Odrowska
Prześliczna zawieszka wykonana z największa starannością!!!! Pięknie dziękuję, żałuję tylko, że nie ma takich w złocie 585 lub chociaż 333,a w najgorszym przypadku pozłacanych. Mam bransoletkę złotą i wszystkie zawieszki w złocie i szczerze mówiąc nie przepadam za srebrem.
Charms Wiosenna żabka FUG0401
Ocena:
Dodano: 2020-03-25 19:03:23
Autor: Wojciech Skowroński
Ładny , kolorowy akcent w zestawie jaki już posiada moja partnerka. Motym nieznyt wyszukany, za to oryginalny!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534318
Ocena:
Dodano: 2020-03-25 18:48:28
Autor: Karolina Kędzior
Bransoletka SWAROVSKI • Slake 5518697
Ocena:
Dodano: 2020-03-25 18:41:51
Autor: Justyna Stepaniuk
Wszystko super i sprawnie:)
Pierścionek SWAROVSKI • Pierścionek Dynamic 5184219 5143411 5184221 5184222
Ocena:
Dodano: 2020-03-25 18:38:33
Autor: JACEK PITRA
Rzetelna, miła i profesjonalna obsługa. Zero problemów, produkt wykonany z pasją i po prostu piękny. Produkt i sklep internetowy FUGART gorąco polecam !!!
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5351074
Ocena:
Dodano: 2020-03-25 18:34:18
Autor: Grażyna Czosnowska
spełnił wszystkie moje oczekiwania :)
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-03-22 10:43:17
Autor: Agnieszka Popielska
Wyjątkowo piękna biżuteria super wykonana polecam osobiście nie poprzestanę na jednej zawieszce
Charms Róża dla mamy FUG0514
Ocena:
Dodano: 2020-03-19 14:59:58
Autor: Paweł Barabola
Ekstra
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-03-19 12:25:17
Autor: ILONA
Polecam Osoba obdarowana zadowolona ze zdjęcia w chams - świetny pomysł!
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce
Ocena:
Dodano: 2020-03-19 10:14:57
Autor: Monika Konkolewska
Wyszło pięknie dziękuję
Swarovski kolczyki • Attract 5493979
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 21:45:03
Autor: Laura Sasiadek
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5479562
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 21:44:45
Autor: Laura Sąsiadek
Obrączki ślubne klasyczne złote 5mm próba 585 • A5S
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 14:31:48
Autor: Arkadiusz Cz.
Szybka realizacja zamówienia, obrączki są piękne, cieszą oczy, nie możemy się doczekać tego dnia. POLECAM FUGART! Warto czasem zaufać rodzinnej czy lokalnej firmie niż popularnym sklepom sieciowym.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 14:27:06
Autor: Krzysztof Jess
Poprostu rewelacja...nic dodać nic ująć... ekspresowa wysyłka...dziękuję i oby więcej takich firm na rynku!!!
Charms Kot FUG0297
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 12:05:36
Autor: Edyta Dzierbicka
Piękny
Łańcuszek zabezpieczający FUG0388
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 11:03:16
Autor: Katarzyna
Polecam wszystkim.
Srebrna bransoletka modułowa • FUG0286R
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 11:02:25
Autor: Katarzyna
Wszystko w porządku. Polecam produkt i sklep.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5479552
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 10:45:02
Autor: Adrian
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 10:43:28
Autor: Ewa Karwatka
Rewelacyjny. Zdjęcie nie oddaje tego jaki jest ładny.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 10:30:31
Autor: Łukasz Dąbrowski
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Łapacz snów
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 10:21:42
Autor: Błażej Karaś
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 10:05:33
Autor: Marek Wiśniewski
Szybko i profesjonalnie.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-03-18 09:58:10
Autor: Adrian Łabuda
100 % satysfakcji. pełen profesjonalizm Pierścionek przepiękny idealnie pasuje W przyszłości Napewno wrócę do zakupów produktów firmy fugart
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen 5296358
Ocena:
Dodano: 2020-03-16 17:07:41
Autor: Justyna Sienkiewicz
Polecam z całego serca
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-03-10 17:07:22
Autor: Agnieszka Popielska
Zawieszka super bardzo wyjątkowa wrócę po więcej obsługa i czas rewelacja praktycznie z dnia na dzień nie ukrywam że mam nadzieję że w ofercie będą również zawieszki do naszyjnika produkt naprawę robi wrażenie nie odbiega od wersji przesłanej do wykonania
Kolczyki SWAROVSKI • Symbolic Tree of Life 5540301
Ocena:
Dodano: 2020-03-09 17:50:05
Autor: Magdalena
Zamówiłam je z okazji zbliżających się urodzin bliskiej mi osoby. Na żywo prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciu, solenizantka na pewno będzie zadowolona.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-03-09 16:43:59
Autor: Gosia Ż.z Gdyni
Piękny prezent,polecam!Ekspresowa i profesjonalna obsługa.Osoba obdarowana-zachwycona:)
Naszyjnik SWAROVSKI • Iconic Swan Pendant 5215034
Ocena:
Dodano: 2020-03-09 11:13:31
Autor: Lucyna Szymańska
pozytywna
Kolczyki SWAROVSKI • Lifelong Bow 5447080
Ocena:
Dodano: 2020-03-09 11:05:09
Autor: Michał Morzyk
Super !!!
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-03-02 08:32:26
Autor: Dorota
Serdecznie dziękuję. Właśnie o to mi chodziło
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5527536
Ocena:
Dodano: 2020-03-01 14:38:48
Autor: Ewa Wojtala
Długopis piękny Polecam sklep
Brelok SWAROVSKI • Ball Keyring 5522080
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 20:45:55
Autor: Jolanta Michałowska
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 16:53:25
Autor: Kazimierz Inglot
Bardzo piękny i dobrze wykonany. Sklep na szóstkę z plusem .
Kolczyki SWAROVSKI • BELLA 5509404
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 14:47:42
Autor: Andrzej Kiniewicz
Firma nadzwyczajna. Punktualna dbajaca o klienta. Informujaca gdzie aktualnie jest zakupiony towar. Goraco polecam
Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 12:59:14
Autor: Paulina Piluś
Różaniec piękny
Naszyjnik z kryształami Swarovskiego Spark Silver Drop
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 12:51:48
Autor: Maciej Piątkowski
Naszyjnik celebrytka złoty z brylantem tulejka CF-19
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 12:42:20
Autor: Reni
Bardzo ładna i elegancka celebrytka.
Zawieszka złota literka M serduszko GRAWER GRATIS FUG3F1B-462F4
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 12:31:38
Autor: Alicja Techmańska
Serduszko małe ale piękne Po raz kolejny jestem zadowolona z zakupu
Figurka SWAROVSKI • Gingerbread House Ornament 5395977
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 12:25:03
Autor: Aleksander Jędraszak
figurka świąteczna pasuje do pozostałych pierniczków -gingerbread i z rabatem 20%
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.04
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 11:43:21
Autor: Aleksander Kusz
Pierścionek wspaniały bardzo się podoba. Wygląd rzeczywisty taki jak na zdjęciu ,pierścionek okazały, nie ma się co obawiać ,że będzie bardzo skromy.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-02-28 11:29:18
Autor: Beata Czochra
Polecam.Charms który zamówiłam na prezent strzał w 10.Bardzo szybka realizacja zamówienia i kontakt tel.w razie niejasności.Jak to kobiety czasem mają zmieniła mi się wizja. Zadzwoniłam odesłalam i serduszko poprawione według nowej wizji JEST. DZIĘKUJĘ BARDZO.
<<   <   1 234   >   >>