INFOLINIA | MASZ PYTANIE NAPISZ
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek złoty różaniec na palec PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-01-22 19:40:51
Autor: Remar- Krzysztof Kulejewski
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.10
Ocena:
Dodano: 2020-01-17 11:55:34
Autor: Piotr
Wszystko wporządku. Szybko wykonany.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Ballpoint Pen, Rose 5354896
Ocena:
Dodano: 2020-01-17 10:06:58
Autor: Justyna Matczak
Piękny ????
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Disney Minnie 5435944
Ocena:
Dodano: 2020-01-17 09:52:26
Autor: Sebastian
Niesamowicie miła i profesjonalna obsługa … szybka … mega szybka realizacja zamówienia … serdecznie polecam ;o)
Kolczyki SWAROVSKI • Bella V Pierced Earrings, Gray, Rose 5299317
Ocena:
Dodano: 2020-01-14 10:15:41
Autor: Ewa Galińska
Bardzo solidna i wiarygodna firma. Kolczyki prezentują się bardzo efektownie bardzo wygodne zapięcie
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i rubinem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-01-13 16:10:21
Autor: Michał Olszowy
Pierścionek spełnił moje oczekiwania, bardzo ładnie się prezentuje na palcu.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Light Lilac 5354901
Ocena:
Dodano: 2020-01-12 17:57:01
Autor: Angelika
Sliczny.polecam w 100 %
Naszyjnik SWAROVSKI • Mickey&Minnie 5429081
Ocena:
Dodano: 2020-01-12 13:54:49
Autor: Witold Połomski
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5479552
Ocena:
Dodano: 2020-01-09 14:32:08
Autor: Agnieszka
Długopis przepiękny, idealny na prezent. Grawer wykonany znakomicie, łabądek z cyrkoniami prześliczny. Wysyłka ekspresowa. Bardzo dziękuję za tak szybka realizację.
Kolczyki z kryształami Swarovskiego Spark Sweet Candy
Ocena:
Dodano: 2020-01-08 17:00:08
Autor: Adaś
Cudo!
Swarovski kolczyki • Bella 5498875
Ocena:
Dodano: 2020-01-07 21:50:44
Autor: klientka
kolczyki prześliczne, szybko, sprawnie, polecam sprzedającego
Swarovski kolczyki • Fit Tassels 5504572
Ocena:
Dodano: 2020-01-07 21:49:07
Autor: klientka
kolczyki cudowne, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, gorąco polecam ten sklep
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-01-07 15:41:55
Autor: Janusz B
dostawa szybka, dobra obsługa polecam
Swarovski kolczyki • Sparkling Marq 5485723
Ocena:
Dodano: 2020-01-07 15:36:28
Autor:
Kolczyki SWAROVSKI  • Angelic Square Blue 5352048
Ocena:
Dodano: 2020-01-07 14:34:31
Autor: Krzysztof Motylewicz
Pierścionek różaniec na palec PS1865
Ocena:
Dodano: 2020-01-07 07:06:57
Autor: Beti
Wszystko super. Wysyłka szybka. Pierścionek bardzo się podobał.
Charms Wesoła podróż FUG0516
Ocena:
Dodano: 2020-01-06 19:51:45
Autor: Maciej Niemiec
Żona była zachwycona! :)
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i cytrynem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-01-06 17:30:45
Autor: Mateusz Bloch
Naszyjnik SWAROVSKI • Latisha Flower Pendant, Black, Rose gold plating 5420246
Ocena:
Dodano: 2020-01-06 15:40:54
Autor: Małgorzata Płocka- Lewandowska
Piękny i stylowy
Łańcuszek zabezpieczający FUG0388
Ocena:
Dodano: 2020-01-06 14:58:51
Autor: Renata Buczkowska
Biżuteria markowa bez zastrzeżeń. Sprzedający super - szybka dostawa, godny polecenia.
Naszyjnik SWAROVSKI • Attract 5408442
Ocena:
Dodano: 2020-01-06 14:04:22
Autor: iSven
Bardzo ładny, stonowany i skromny naszyjnik. Na żywo wygląda jeszcze lepiej. Łańcuszek ma taką długość, że nie wisi na szyi, tylko ładnie leży.
Pierścionek różaniec na palec PSS1865
Ocena:
Dodano: 2020-01-06 13:09:58
Autor: Jolanta
Wszystko super. POLECAM!!!
Charms Pszczółka FUG0353
Ocena:
Dodano: 2020-01-06 00:03:56
Autor: Janusz Serafin
piękne.
Swarovski kolczyki • Iconic Swan Pierced Earring Jackets 5193949
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 21:52:52
Autor: Bożena Stankiewicz
Wysyłka wręcz ekspresowa, a same kolczyki są przepiękne. Te czarne łabędzie cudownie się błyszczą. To nie pierwszy i na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie.
Bransoletka SWAROVSKI • Slake 5511697
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 15:22:25
Autor: Marzena Formela
Uwielbiam tego typu bransoletki i jak dla mnie są najlepsze ????????
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Bugs Bunny 5479554
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 14:15:19
Autor: Natalia
Długopis zakupiony na prezent (z grawerem). Elegancki i uroczy. Wysyłka w tym samym dniu w którym dokonałam płatności. Otrzymany kolejnego dnia. Polecam!
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.05
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 13:58:04
Autor: Maciej Machowski
Naszyjnik z kryształami Swarovskiego Spark Punto NLANM1088PP31H
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 13:48:27
Autor: Magdalena Romanów-Pyrka
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Disney Minnie 5435944
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 11:22:36
Autor: Angelika Bryk
Piękna robota ☺️
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534329
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 10:56:01
Autor: EWELINA NOWAK
Przepiękny długopis, jeszcze ładniejszy w rzeczywistości, mam ochotę zamówić jeszcze jeden ,ekspresowa wysyłka pomimo świąt .Bardzo polecam i serdecznie dziękuję, życząc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5351074
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 10:51:09
Autor: Piotr Krawczyk
Wszystko szybko sprawnie i zgodnie z opisem. Dlugopis piękny.
Charms Miłosny amor FUG0432
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 10:31:21
Autor: Tomasz Nadstoga
Wszystko ok
Swarovski kolczyki • Black baroque 5485656
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 10:20:36
Autor: Sabina
Wspaniałe, oryginalne. Szybka przesyłka. Kontakt na kazdym etapie realizacji zamowienia.
Charms Koronka FUG0428
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 10:17:47
Autor: Wojciech Skowroński
Intrygujący, nienatrętny wzór geometryczny nawiązujący do tradycji żydowskich. W otoku mikroskopijne kryształki (lub nacięcia) generujące koliste rozjaśnienie. Znajomi są zaciekawieni oryginalną ozdobą i sądzą, że jest trofeum przywiezionym z egzotycznych stron.
Pierścioneky zaręczynowy z cyrkoniami P 1848
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 10:01:18
Autor: Daniel Ziolkowski
Jestem zadowolony produkt zgodny z opisem
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5479552
Ocena:
Dodano: 2020-01-05 07:30:29
Autor: Małgorzata
Długopis przepiękny na prezent. Dostawa artykułu przed świętami ekspresowa. Bez zastrzeżeń.
Naszyjnik SWAROVSKI • MAGIC ANGEL 5498966
Ocena:
Dodano: 2020-01-04 21:04:19
Autor: Piotr
Na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu podziękowania dla sklepu fugart za fachową pomoc i obsługę
Swarovski kolczyki • Bella 5498876
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 23:46:17
Autor: EMILIA
Eleganckie, gustowne, delikatne, piękny głęboki kolor
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.05
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 21:03:18
Autor: Dariusz Żak
Naprawdę piękny pierścionek ???? jestem zadowolony z zakupu i polecam Fugart z całego ???? ???? pozdrawiam ????
Zestaw charmsów • FUG0520
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 14:41:37
Autor: Andrzej Zagórny
Bransoletka Michael Kors • MKJ7158710
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 14:18:00
Autor: Grzegorz Krasucki
Super
Swarovski kolczyki • Angelic Pierced Earrings 1081942
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 14:06:41
Autor: Marcin
Bransoletka SWAROVSKI • Slake 5511698
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 12:28:33
Autor: Ewelina
Piekna bransoletka na wiele okazji, dostarczona w ciagu dwoch dni roboczych.
Naszyjnik celebrytka złoty z brylantami złączone serca CF-03
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 12:01:17
Autor: Andrzej Kowalczyk
Piękny naszyjnik, przystępna cena i błyskawiczna wysyłka. Polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Slake 5512512
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 11:06:06
Autor: Tomasz Szablewski
Wspaniały prezent. Wygląda powalająco. Polecam wszystkim każda kobieta będzie zachwycona.
Kolczyki z kryształami Swarovskiego Spark Sweet Candy K1122SS47C
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 11:04:32
Autor: Agata Ptasznik
towar zamówiony dotarł szybko i sprawnie kolczyki są sliczne. Polecam
Figurka SWAROVSKI • Kris Bear - Take my Heart 5427995
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 10:45:34
Autor: AGNIESZKA REGULSKA
Polecam transakcja sprawna profesjonalna i zgodna z zamówieniem.super
Swarovski kolczyki • Iconic Swan Pierced Earring Jackets 5193949
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 10:40:40
Autor: Bartłomiej Barczak
Wszystko zgodne z opisem. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Kolczyki SWAROVSKI • SYMBOLIC 5510067
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 10:40:37
Autor: Krzysztof
Ok.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.02
Ocena:
Dodano: 2020-01-03 10:39:19
Autor: On
<<   <   1 234   >   >>