CELEBRUJ DZIEŃ KOBIET -20% EXTRA Z KODEM: MARZEC
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na Google.

Opinie o Fugart.pl na Google.pl
<<   <   1 234   >   >>

Zegarek Swarovski • OCTEA LUX 5452498
Ocena:
Autor: Iwona Misztal
Dodano: 2024-03-01 10:36:41
Przepiękny zegarek,szybka wysyłka polecam gorąco
Naszyjnik SWAROVSKI • Infinity Heart 5518865
Ocena:
Autor: Mikolaj
Dodano: 2024-03-01 08:18:56
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Artur Kamiński
Dodano: 2024-02-29 16:59:51
Bardzo sprawna obsługa klienta i błyskawiczny czas realizacji zamówienia. Samo wykonanie charmsa najwyższej jakości, zdjęcie bardzo wyraźne, żona zadowolona :), polecam zakupy w sklepie Fugart, pozdrawiam.
Naszyjnik SWAROVSKI • Hyperbola 5680399
Ocena:
Autor: Ada
Dodano: 2024-02-29 16:45:51
CUDEŃKO <3 jakość obsługi na najwyższym poziomie :)
Bransoletka męska skórzana, stal szlachetna BA789B
Ocena:
Autor: Monika Taczalska
Dodano: 2024-02-29 15:23:09
Pięknie wykonana.dziekuje
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i różowym topazem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Wiesław
Dodano: 2024-02-29 13:59:02
Piękny pierścionek, szybka wysyłka. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Kolczyki SWAROVSKI • Gema 5658400
Ocena:
Autor: krystian Iwanow
Dodano: 2024-02-29 13:41:58
Piękne kolczyki dla żony
Naszyjnik męski • nieśmiertelnik Grawer Gratis WA198M
Ocena:
Autor: Bartosz Chaduch
Dodano: 2024-02-29 12:59:46
Fajna jakość, super kontakt z klientem, bardzo dobra cena, mega szybki czas realizacji szczerze polecam.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystal Shimmer 5678182
Ocena:
Autor: Katarzyna Bosak
Dodano: 2024-02-29 10:51:20
super
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i tanzanitem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Dorota Sowinska-Fafula
Dodano: 2024-02-29 09:40:54
Pierscionek śliczny, delikatny. Sprawna obsługa wysyłka zamówienia. Przesylka dobrze zabezpieczona. Polecam zarówno sklep jak i produkt
Swarovski kolczyki • Iconic Swan 5647873
Ocena:
Autor: Kamila
Dodano: 2024-02-27 18:31:59
Serdecznie polecam :) Kolczyki przyszły oryginalnie i elegancko zapakowane wraz z certyfikatem :)
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Autor: Bogdan Mikołajczyk
Dodano: 2024-02-21 10:58:57
Bardzo ładny pierścionek żonie się podobał.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szmaragdem 0.03 CT
Ocena:
Autor: Krzysztof Przybyła
Dodano: 2024-02-16 00:28:32
Jak zawsze - piękny. Nie spodziewałem się, że kamień będzie aż tak duży. Pudełko z grawerem także wspaniale się prezentuje. Żona uszczęśliwiona.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i tanzanitem 0.08 ct
Ocena:
Autor: Małgorzata Banasik
Dodano: 2024-02-15 22:17:08
Bardzo piękny pierścionek. W rzeczywistości jeszcze piękniejszy.
Bransoletka srebrna z gwiazdkami FUGZ1752B
Ocena:
Autor: Victoria Zubareva
Dodano: 2024-02-15 18:56:31
We got as a present for our friend. It's very beautiful and soft
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Autor: Bogdan Mikołajczyk
Dodano: 2024-02-15 09:18:32
Bardzo ładny,podobał się żonie.
Figurka SWAROVSKI • Zaczarowana róża 5230478
Ocena:
Autor: Eugeniusz Zaniewicz
Dodano: 2024-02-14 22:47:55
Przepiękna rzecz na prezent.
Naszyjnik złoty celebrytka samolot i kula ziemska z brylantem 0.005 CF-56
Ocena:
Autor: Krzysztof
Dodano: 2024-02-14 22:01:54
Żona zadowolona - prezent udany. Podobno będzie nosiła go codziennie. Kolejny raz się nie zawiodłem.
Pierścionek różaniec na palec z diamentem  P1865D
Ocena:
Autor: Joanna Rembielak
Dodano: 2024-02-14 21:44:15
Jest piękny. Delikatny. Bardzo dobrze wyodrębnione miejsca na modlitwę. Polecam
Zegarek Swarovski • Octea Lux Chrono 5580600
Ocena:
Autor: Shokhida Rasulova
Dodano: 2024-02-14 18:04:11
really pretty watch. Fast delivery.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Autor: Marek Marcinkowski
Dodano: 2024-02-14 15:10:33
Piękny prezent walentynkowy.
Bransoletka złota drzewko szczęścia FUG2-25-B00308-2
Ocena:
Autor: Mikołaj Bodzieszyk
Dodano: 2024-02-14 14:51:55
Bransoletka SWAROVSKI • Infinity Bangle Heart  5518869
Ocena:
Autor: Zbyszek
Dodano: 2024-02-14 14:36:44
Żona zadowolona,bransoletka prezentuje się ładniej niż na zdjęciu.Polecam wszystkim którzy szukają czegoś skromnego ale z odpowiednim przekazem :)
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantem 0.10 ct
Ocena:
Autor: Jolanta
Dodano: 2024-02-14 14:27:14
Bardzo estetycznie wykonany
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Damian Klejna
Dodano: 2024-02-14 13:14:30
Produkt zgodny z opisem wysyłka szybka polecam serdecznie
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5224390
Ocena:
Autor: Szymon Rzadkiewicz
Dodano: 2024-02-14 11:18:37
Szybka wysyłka, super zapakowany i bardzo elegancki
Bransoletka męska stal szlachetna skórzana GRAWER BA591B
Ocena:
Autor: Ewelina
Dodano: 2024-02-14 10:29:43
Produkt zgodny z opisem, wykonany starannie. Ładnie się prezentuje, elegancki.
Bransoletka modułowa z zawieszkami niebieska METBFUG0205
Ocena:
Autor: Tybuszewska Małgorzata
Dodano: 2024-02-14 10:28:10
Jest śliczna po prostu.
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Jarosław Bosek
Dodano: 2024-02-14 09:55:32
Zawieszka super wykonana - zjecie idealnie w komponowane, szybka obsługa i wysyłka. Polecam
Wkład do długopisu SWAROVSKI - Niebieski 5064892
Ocena:
Autor: Jo.z.
Dodano: 2024-02-14 09:44:56
Sklep oceniam na 6 z plusem bardzo szybka obsługa - złożone zamówienie ekspresowo na miejscu- na drugi dzień odebrane. produkt trudno dostępny udało mi się znaleźć tylko w tym sklepie polecam!
Swarovski kolczyki •  Klipsy Millenia 5654557
Ocena:
Autor: Małgorzata Słowińska
Dodano: 2024-02-14 09:26:29
Przepiękne nausznicevw dobrej cenie i z ekspresową dostawą.
Naszyjnik srebrny celebrytka NFUG001-5
Ocena:
Autor: Beata Ryndak
Dodano: 2024-02-11 22:20:02
Figurka SWAROVSKI • Miś Kris gotowy na dyskotekę 5639875
Ocena:
Autor: Eugeniusz Zaniewicz
Dodano: 2024-02-07 21:22:52
Duża wspaniała figurka.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystal Shimmer 5595667
Ocena:
Autor: Jowita Wagner-Waszczenko
Dodano: 2024-02-07 17:32:18
Szybka dostawa, ładne opakowanie, atrakcyjna cena. Pewnie skorzystam w przyszłości.
Bransoletka męska stal szlachetna GRAWER GRATIS FUGTGB451S
Ocena:
Autor: Magdalena Drąg
Dodano: 2024-02-07 10:21:49
Bardzo polecam, fajna bransoletka i bardzo szybka wysyłka
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Joanna Basista
Dodano: 2024-02-07 08:49:56
zamówiony charms ze zdjęciem prezentuje się super, bardzo dobra jakość wykonania. Polecam :)
Etui SWAROVSKI • iPhone® 15 Pro Max 5680861
Ocena:
Autor: Natalia Szukalska
Dodano: 2024-02-07 07:54:51
Piękne etui! Polecam :)
Naszyjnik stal szlachetna Cudowny medalik FUGTGN168S
Ocena:
Autor: Małgorzata Cichal
Dodano: 2024-02-07 07:46:50
Swarovski kolczyki • Swan 5684608
Ocena:
Autor: Andrzej Dubiel
Dodano: 2024-02-07 07:45:45
Miły kontakt telefoniczny i szybka dostawa.Polecam.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.05 ct
Ocena:
Autor: Ja
Dodano: 2024-02-07 07:38:42
Bardzo ladny
Swarovski kolczyki • kreole Matrix 5647446
Ocena:
Autor: Ag
Dodano: 2024-02-05 23:55:59
Piękne kolczyki, kolor kryształków to żywy, jasny błękit, mieniący się w świetle. Szybka wysyłka i piękne opakowanie.
Pierścionek SWAROVSKI • Matrix 5648911
Ocena:
Autor: Ag
Dodano: 2024-02-05 23:53:56
Wszystko się zgadza, wysyłka pięknie zapakowana, rozmiar zgodny. Cudo!
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Ewelina
Dodano: 2024-01-26 19:52:55
Bardzo szybka realizacja i przesyłka. W Realu pierścionek przepiękny, wart swojej ceny. Czekamy na reakcję obdarowanej. Polecam
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Rafał Pańkowski
Dodano: 2024-01-22 07:18:12
Bardzo dobra jakość produktu, a sam prezent zrobił ogromne wrażenie na mojej żonie. Także gorąco polecam :)
Zegarek Męski Pierre Ricaud P97302.1122Q
Ocena:
Autor: Paweł Kaleta
Dodano: 2024-01-21 23:57:07
Świetna konstrukcja zegarka nosi się wygodnie
Figurka SWAROVSKI • Zaczarowana róża 5230478
Ocena:
Autor: Renata Jurek
Dodano: 2024-01-20 16:06:46
Szybka realizacja. Polecam.
Naszyjnik SWAROVSKI • Iconic Swan 5649773
Ocena:
Autor: Piotr Rynio
Dodano: 2024-01-19 20:21:12
Naprawdę piękne cacko. Żałuję jedynie, że nie udało się skontaktować w sprawie kilku szczegółów.
Swarovski kolczyki • Constella 5661463
Ocena:
Autor: Ludmyla
Dodano: 2024-01-19 12:19:46
Przepięknie kolczyki!!!
Kolczyki srebrne z cyrkoniami KFUG024
Ocena:
Autor: Monika Gdeczyk
Dodano: 2024-01-19 10:12:32
Kolczyki są piękne , bardzo ładnie się prezentują
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Pen 5351072
Ocena:
Autor: Mirosława Giedzicz
Dodano: 2024-01-19 07:42:52
Szybka dostawa, profesjonalna usługa. Długopis ładniejszy niż na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona
<<   <   1 234   >   >>