Zapisz się do newslettera i odbierz -15% zniżki* 📣 ZAPISZ SIĘ
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Zawieszka złota literka A serduszko GRAWER GRATIS FUGEB2F-38971
Ocena:
Autor: Urszula Magryś
Dodano: 2022-05-24 10:01:36
Trochę za cieniutkie serduszko i bardzo malutkie. Na zdjęciu wyglądało trochę większe,ale jestem ogólnie zadowolona.
Naszyjnik złoty długie owalne ogniwa FUG3-17-N00330-2
Ocena:
Autor: Grzegorz Garbera
Dodano: 2022-05-24 09:43:19
Wszystko ok. polecam!
Zegarek Swarovski • Lucent różowy 5624373
Ocena:
Autor: Sylwia dudczak
Dodano: 2022-05-24 08:23:49
Jestem bardzo zadowolona , zegarek mały i piękny. Do tego śliczny różowy kolor. Bardzo kobiecy. Polecam !!!
Zawieszka złota charms stópki w sercu FUG6-20-Z00246-2
Ocena:
Autor: Izabela Burakowska
Dodano: 2022-05-24 08:21:59
100 % zadowolenia!
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Autor: Iwona Adamczyk
Dodano: 2022-05-15 20:00:36
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534329
Ocena:
Autor:
Dodano: 2022-05-15 17:50:20
Polecam
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i tanzanitem 0.05
Ocena:
Autor: Antoni Tymosiewicz
Dodano: 2022-05-14 12:17:15
Jestem bardzo zadowolony
Kolczyki SWAROVSKI • Time 5558341
Ocena:
Autor: Barbara Laskowska
Dodano: 2022-05-14 10:40:12
Kolczyki przepiękne nie są za duże ale to jest plus.Idealne na co dzień jak i na wyjątkowe okazje. Serdecznie polecam.
Kolczyki SWAROVSKI • Sunshine 5642962
Ocena:
Autor: Iwona Pawełczyk
Dodano: 2022-05-13 12:41:51
Bardzo ładne !
Kolczyki złote z brylantami i szafirami FKO-354-585-S1.40/0.20
Ocena:
Autor: Marek Łuszcz
Dodano: 2022-05-13 11:04:26
Polecam
Charms Kochająca mama FUG0548
Ocena:
Autor: Klaudia Szulkowska
Dodano: 2022-05-13 09:58:44
Przepiękny charms ! Jestem pozytywnie zaskoczona jakością w tak dobrej cenie. Szybka realizacja. Duży plus również za możliwość graweru pudełeczka, bez co prezent nabiera wartości sentymentalnej.
Kolczyki SWAROVSKI  • Angelic Square Blue 5352048
Ocena:
Autor: A
Dodano: 2022-05-13 08:05:23
Kolczyki przepiękne. Polecam
Bransoletka SWAROVSKI • Angelic Cushion 5567933
Ocena:
Autor: A
Dodano: 2022-05-13 08:04:23
Bransoletka przepiękna.
Kolczyki złote pół kulki diamentowane 4mm FUG7-17-K00622-2
Ocena:
Autor: Katarzyna Świątek
Dodano: 2022-05-13 07:36:32
Bransoletka SWAROVSKI • Infinity Bangle 5518871
Ocena:
Autor: Beata Wojnowska
Dodano: 2022-05-10 16:29:28
Piękna. Naprawdę polecam!
Swarovski kolczyki • Dextera 5618305
Ocena:
Autor: Ewa Krasnowska
Dodano: 2022-05-10 13:03:33
Kolczyki złote motylki FUG7-17-K00754-2
Ocena:
Autor: Urszula Musiał
Dodano: 2022-05-10 12:50:05
Produkt zgodny z opisem i zdjęciami. Duży plus za sprawny kontakt i pomoc przy zmianie miejsca dostawy. Polecam serdecznie
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5527536
Ocena:
Autor: Jola Stąporek
Dodano: 2022-05-10 11:48:45
Piekny model
Zestaw SWAROVSKI • Millenia 5619503
Ocena:
Autor: Anna Tadeusz
Dodano: 2022-05-05 11:57:28
Kolczyki SWAROVSKI • Time 5558341
Ocena:
Autor: Joanna Ziegert
Dodano: 2022-05-04 21:51:53
Piękne kolczyki. Szybka realizacja. Polecam.
Bransoletka SWAROVSKI • Infinity Bangle 5518871
Ocena:
Autor: Robert Łasa
Dodano: 2022-05-04 16:07:16
Wszystko ok
Choker Swarovski • Lifelong Bow Y 5447082
Ocena:
Autor: Violetta Cecot
Dodano: 2022-05-04 13:53:15
Zachwycona to mało powiedziane :)
Charms Serce z kluczem FUG0423
Ocena:
Autor: Marcin
Dodano: 2022-05-04 13:41:58
Gorąco polecam.
Figurka SWAROVSKI • Kris Bear - Lucky charm 5557537
Ocena:
Autor: Paulina Woźny
Dodano: 2022-05-04 13:06:40
Piękny miś, idealny na prezent. Wzruszenie w oczach obdarowanego bezcenne :)
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Urszula Magryś
Dodano: 2022-05-04 13:01:05
Zamówiłam Prezent dla moich dzieci Jest prześliczny, starannie wykonany. Bardzo polecam zakup.
Naszyjnik SWAROVSKI • Millenia 5608807
Ocena:
Autor: Krystyna
Dodano: 2022-05-03 09:42:05
Cudowny naszyjnik. Rozpromienia twarz i przyciąga wzrok. Piękny projekt projektantki ,która jest odważna w swoich stylizacjach. To dobry duch firmy Swarowski.
Kolczyki SWAROVSKI • Time 5558341
Ocena:
Autor: Monika
Dodano: 2022-04-29 10:53:02
Super obsługa Kolczyki są obłędne i pięknie zapakowane
Bransoletka męska stal szlachetna skórzana GRAWER  BA763B
Ocena:
Autor: Ewa Szymańska
Dodano: 2022-04-28 12:38:17
Poęknie wykonana i elegancko zapakowana!
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami 0.12 ct
Ocena:
Autor: Agnieszka Pabian
Dodano: 2022-04-28 12:25:10
polecam produkt, usługa przebiegła bardzo sprawnie
Swarovski kolczyki • Koła Millenia Hoop 5612673
Ocena:
Autor: Agata Mirocha
Dodano: 2022-04-28 12:11:02
Szybka i sprawna obsługa , jak zawsze, produkt pięknie zapakowany i zgodnie z opisem. Kolczyki piękne.
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.03 ct
Ocena:
Autor: Artur
Dodano: 2022-04-27 16:00:02
Pierścionek dużo ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjeciu. Uchwyty na kamień wydawały się duże i toporne na fotografii, ale są bardzo delikatne i ładne.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i topazem 0.05
Ocena:
Autor: Magdalena Glica
Dodano: 2022-04-27 10:32:46
Cudny :-)
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534329
Ocena:
Autor: Sylwia Osińsks
Dodano: 2022-04-26 11:44:06
Bardzo polecam !
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.04 ct
Ocena:
Autor: Konrad
Dodano: 2022-04-25 21:49:30
Bardzo jestem zadowolony. Szybka dostawa. Perfekcyjne wykonany grawer.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami 0.09
Ocena:
Autor: Marcin Chwastek
Dodano: 2022-04-21 22:37:40
Śliczny pierścionek. Miła obsługa, profesjonalne opakowanie.
Medalik z żółtego złota łezka z wizerunkiem Matki Boskiej FUG5-9-M00028-2
Ocena:
Autor: Eli
Dodano: 2022-04-21 13:13:11
Bardzo ładny, elegancki medalik
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.04 ct
Ocena:
Autor: Piotr
Dodano: 2022-04-15 23:37:18
Mega śliczny i perfekcyjne wykonanie.
Torebka prezentowa Fugart
Ocena:
Autor: Piotr
Dodano: 2022-04-15 23:32:08
Super jakość i wykonanie oraz prezencja.
Kolczyki SWAROVSKI • Time 5558341
Ocena:
Autor: Mania Kolerski
Dodano: 2022-04-13 08:53:59
Bardzo polecam. Zamówiłam kolczyki do południa, na drugi dzień do południa miałam juz w paczkomacie do odbioru. Kolczyki piękne. Towar bardzo ładnie zapakowany Wszystko było nawet torebka do pakowania ze svarowskiego. Jestem pod wrażenie za dbałość o detale i szybkość dostawy. Polecam
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i szafirem 0.05 ct
Ocena:
Autor: Jacek Tymofiewicz
Dodano: 2022-04-12 12:25:29
Zgodny z opisem.Szybki czas realizacji.Polecam
Przedłużka do bransoletki Swarovski • Louison 5450941
Ocena:
Autor: Danuta Rokicinska
Dodano: 2022-04-10 23:39:17
Otrzymałam więcej jak oczekiwałam, 100 % satysfakcji, dziękuję i polecam.
Swarovski kolczyki • Millenia 5619472
Ocena:
Autor: Magdalena R-R
Dodano: 2022-04-07 08:18:48
Przepiękne kolczyki Millenia Swarovski, cudnie się mienią, wyglądają jak niebieskie błyszczące landrynki. Robią wrażenie - prześliczne. Wygodne w noszeniu.
Zawieszka złota literka M M-FUG6-20-Z00082-2-
Ocena:
Autor: Mariola Adamska-Głowacz
Dodano: 2022-04-07 06:09:51
Piękna, właśnie taką oczekiwałam.
Charms • Zawieszka ze zdjęciem i grawerem • Serce ażurowe
Ocena:
Autor: Mariola Polak
Dodano: 2022-04-06 19:18:17
Rewelacja! Szybko, solidnie, zgodnie z zamowieniem.Mila obsluga mimo niezdecydowania i zmian.Godne polecenia.Brawo!
Swarovski kolczyki • Millenia 5619502
Ocena:
Autor: Angelika
Dodano: 2022-04-06 16:26:02
bardzo fajne kolczyki, alternatywa dla tych pań, które są fankami super wygodnych kolczyków bella
Bransoletka złota skrzydło anioła FUG2-14-B00407-2
Ocena:
Autor: Grazyna Radecka
Dodano: 2022-04-05 22:03:10
CZARNY SATYNOWANY NIEŚMIERTELNIK ZE STALI SZLACHETNEJ GRAWER GRATIS WA551BM
Ocena:
Autor: Aleksandra
Dodano: 2022-04-03 11:12:54
Przepiękny. Polecam. Długi łańcuszek, fajny matowy odcień
Długopis żelowy SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534325
Ocena:
Autor: ANNA BRYLICKA
Dodano: 2022-04-03 08:29:34
Piękny długopis.Polecam.
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Autor: Elżbieta Kiełbowicz
Dodano: 2022-03-29 19:57:15
Nie myślałam że, aż tak będę zadowolona z zakupu tego pierścionka różaniec. Jest naprawdę śliczny. Starannie wykonany i ładnie prezentuje się na palcu. Polecam. Szybka obsługa klienta i wysyłka.
Charms • Zawieszka ze zdjęciem • Serce
Ocena:
Autor: Ewelina Dziwirska
Dodano: 2022-03-29 17:12:33
Ok
<<   <   1 234   >   >>