INFOLINIA | MASZ PYTANIE NAPISZ
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-08-06 20:40:04
Autor: Marcin C
Bardzo ładnie zaprojektowany i wykony. Lepszy niż wskazuje na to cena. Polecam!
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Dodano: 2020-08-06 18:37:25
Autor: Beata Jaworska
Piękny różaniec :)
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Ballpoint Pen, Rose 5354896
Ocena:
Dodano: 2020-08-06 13:50:13
Autor: Danuta Sowa-Chochorowska
Długopis bardzo elegancki, grawer starannie wykonany, szybka i sprawna dostawa, polecam
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-08-06 11:19:15
Autor: Małgorzata Bielak
Charms przepiękny. Zdjęcie w nim umieszczone wygląda cudnie. Serdecznie polecam :)
Pierścionek Swarovski • Iconic Swan Ring Black Rose 5358024 5366580 5366578 5366585
Ocena:
Dodano: 2020-08-06 10:20:57
Autor: Milena Szpitalna
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534329
Ocena:
Dodano: 2020-08-06 10:08:49
Autor: Karina Miler
Zarówno długopis jak i grawer są absolutnie przepiękne, serdecznie polecam
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-08-06 07:50:16
Autor: ilona
Piękna koronka, starannie wykonana, polecam
Kolczyki z kryształami Swarovskiego Spark Sweet Candy K1122SS29EM
Ocena:
Dodano: 2020-08-05 21:45:37
Autor: Paulina Barańska
Kolczyki śliczne :) grawer na pudełku ładny.
Bransoletka złota infinity z cyrkonia FUGB98E-19413
Ocena:
Dodano: 2020-08-05 21:35:27
Autor: Eliza
Idealna
Zawieszka złota literka Ł serduszko GRAWER GRATIS FUG9114-37292
Ocena:
Dodano: 2020-08-05 21:16:54
Autor: Max
Wszystko jak najbardziej na Tak.
Pierścionek różaniec na palec PSS1865
Ocena:
Dodano: 2020-08-05 21:13:49
Autor: Marta
Przepiękny!
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01
Ocena:
Dodano: 2020-08-05 18:39:45
Autor: Zator
Pierścionek piękny. W rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciu. Jakoś obsługi i szybkość realizacji też super. Polecam zarówno pierścionek, jak i sklep :)
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-08-05 18:39:39
Autor: Agnieszka Warzecha
Super na prezent, bardzo ładnie wykonane i szybka wysyłka .polecam serdecznie
Kolczyki z kryształami Swarovskiego Spark Sweet Candy K1122SS39LS
Ocena:
Dodano: 2020-08-05 09:57:15
Autor: KonF
POLECAM!!
Kolczyki SWAROVSKI • Attract Pearl 5183618
Ocena:
Dodano: 2020-07-31 08:48:36
Autor: Tomasz Raniszewski
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka.
Zawieszka złota literka M M-FUG6-20-Z00082-2-
Ocena:
Dodano: 2020-07-31 07:45:41
Autor: Krzysztof Brzuszek
Szybka dostawa zamówienia, bardzo miła obsluga. Polecam ;)
Naszyjnik SWAROVSKI • Tropical Leaf Pendant 5512695
Ocena:
Dodano: 2020-07-30 15:52:36
Autor: Lidia Sokolowska
Naszyjnik to prezent urodzinowy , mam nadzieję że spodoba się solenizantce
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5484978
Ocena:
Dodano: 2020-07-30 06:07:40
Autor: Małgorzata Galuba
Długopis jest bardzo ładny. Osoba obdarowana prezentem była zachwycona zarówno długopisem jak i grawerem.
Zawieszka złota literka B serduszko GRAWER GRATIS 91C5-89429
Ocena:
Dodano: 2020-07-29 22:54:52
Autor: Eliza
Polecam z całego serca,wykonanie 6+, kontakt ze sprzedającym 6+, cena 6+
Pierścionek różaniec na palec z cyrkonią PS1865
Ocena:
Dodano: 2020-07-29 16:16:57
Autor: Katarzyna Drzymała
Produkt cudownie się prezentuje na palcu sklep godny polecenia szybka wysyłka polecam wszystkim
Bransoletka  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Kostka
Ocena:
Dodano: 2020-07-28 22:43:00
Autor: Ilona Pluta
Super.Zdjęcie wyraźne,realizacja w ekspresowym terminie.Polecam na 100 %
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.06
Ocena:
Dodano: 2020-07-28 20:53:21
Autor: Marek Neuberg
dobry produkt, rzetelna prezentacja produktu, szybka realizacja zamówienia
Bransoletka  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Kostka
Ocena:
Dodano: 2020-07-28 19:40:37
Autor: Wioleta Wiśniewska
Jestem bardzo zadowolona z bransoletki zdjęcie jest wyraźne bardzo dziękuję
Zawieszka złota serce z cyrkoniami FUG6-4-Z00007-2
Ocena:
Dodano: 2020-07-28 19:26:22
Autor: Jacek Poryszko
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline 5451985
Ocena:
Dodano: 2020-07-28 19:01:51
Autor: Magdalena Lewicka
Bardzo fajny. Produkt wysokiej jakości zgodnie z opisem
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-07-28 19:01:43
Autor: Stanisław Sojka
Naszyjnik srebrny Ręka Fatimy NFUG003
Ocena:
Dodano: 2020-07-28 18:35:49
Autor: Wiktoria
Realizacja zamówienia błyskawiczna a produkt wspaniały, bardzo polecam i wrócę na pewno po inne cudeńka :-)
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Collection 5375185
Ocena:
Dodano: 2020-07-22 08:40:30
Autor: Kasia
Kolor i wykonanie - marzenie!
Srebrna zawieszka puzderko z markazytami BAZE004
Ocena:
Dodano: 2020-07-22 08:39:24
Autor: Ola
Najpiękniejsza!
Złota zawieszka z diamentem i szafirami 4994S
Ocena:
Dodano: 2020-07-22 08:35:57
Autor:
Jest świetna!
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i szafirem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-07-20 09:00:34
Autor: Maciej Skorupski
Wszystko według opisu. Fachowa pomoc.
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-07-16 21:16:22
Autor: Mirosław
Pierścionek został solidnie wykonany, zgodnie z zamieszczoną informacją. Poza tym grawer pełna profeska. Podsumowując, wszystko było idealnie łacznie z zaręczynami.
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-07-16 19:21:10
Autor: Urszula Cieloch
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534325
Ocena:
Dodano: 2020-07-16 11:32:57
Autor: Aleksandra Ptak
Szybka dostawa, doskonała komunikacja.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Łapka
Ocena:
Dodano: 2020-07-16 10:33:01
Autor: Ewa Rzeszutko
Miła obsługa, charms ładnie wykonany, a do tego szybko wysłane. Mam w planie wykonanie jeszcze jednego charmsa. Polecam
Naszyjnik męski • podwójny nieśmiertelnik Manoki Grawer Gratis WA207M
Ocena:
Dodano: 2020-07-16 09:31:33
Autor: Anna Jasinowska
Transakcja przebiegła pomyślnie . Polecam.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Celebration 2020 5479564
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 22:18:35
Autor: Ewa Karbowniczek
Piękne długopisy. Bardzo miła obsługa i szybka wysyłka. Polecam
Obrączki ślubne klasyczne złote 4mm próba 333 z fazą • PF4S8
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 17:45:06
Autor: Justyna Pyć
Bardzo ładne obrączki, dobrze wykonane
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534320
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 17:42:49
Autor: Magdalena Kuć-Wróblewska
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Bardzo polecam.
Zawieszka złota literka W serduszko GRAWER GRATIS FUG8774-81879
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 16:19:11
Autor: MP
Piękna zawieszka, solidnie wykonana. Polecam!
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 16:16:55
Autor: Elżbieta Bonowicz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybkie wykonanie i przesylka, charms ze zdjeciem, ktory zamowilam spelniajacy calkowocie oczekiwania. Polecam!
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.06
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 16:08:21
Autor: Rafał Towbin
Profesjonalne podejście do klienta towar zgodny z opisem polecam
Pierścionek zaręczynowy z cyrkoniami
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 15:11:25
Autor: Konrad Czarny
Mega wszystko jak należy
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Nova 5534325
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 13:01:13
Autor: Agnieszka Zawada
Polecam Bardzo ładny grawer. Bardzo ładny długopis. Ekspresowa wysyłka. 100% zadowolenia.
Naszyjnik SWAROVSKI • Spirit Pendant 5521769
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 12:45:08
Autor: Kamil
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 12:00:46
Autor: Julian Makoś
Piękne wykonanie, solidne i estetyczne. Miła obsługa w razie niejasności szybko kontaktują się z klientem ;) narzeczona zachwycona pozdrawiam ;)
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z czarnymi diamentami 0.04
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 11:54:47
Autor: ALINA SZCZERBICKA
Jestem bardzo zadowolona, zamówiłam nastepny pierścionek, pózniej bedzie nastepne zamówienie. Pozdrawiam Alina
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-07-15 11:51:09
Autor: Krzysztof
Pierścionek kupiony w podziękowaniu za urodzenie synka, żonie bardzo się spodobał, polecam. Pięknie wykonany z pięknymi kamieniami.
Naszyjnik srebrny celebrytka koniczynka z cyrkoniami FUGZ1725NRGR
Ocena:
Dodano: 2020-07-14 08:20:27
Autor: Nati
Piękny !
Naszyjnik męski • nieśmiertelnik Manoki Grawer Gratis WA386G
Ocena:
Dodano: 2020-07-13 09:57:32
Autor: Andrzej
Dużo podróżuję i robie różne niebezpieczne rzeczy w życiu. Nieśmiertelnik przydatna sprawa, dla ludzi mojego pokroju.
<<   <   1 234   >   >>