Zamawiaj bezpiecznie i wygodnie z dostawą do domu - Dodatkowy KOD RABATOWY: Stay
INFOLINIA | MASZ PYTANIE NAPISZ
+48 512 618 571 +48 17 853 37 10 (od 10.00 do 19.00)
Wasze opinie

Zobacz opinie o naszym sklepie na OPINEO I ALLEGRO.

Opinie o Fugart.pl na Opineo.pl
<<   <   1 234   >   >>

Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.01
Ocena:
Dodano: 2020-05-29 07:50:42
Autor: Filip Rygiel
Idealnie pasuje do mojej kobiety. Genialny zakup
Zawieszka złota literka D serduszko GRAWER GRATIS FUGED3D-61821
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 20:48:41
Autor: Milena Kostyk
Charms Mama FUG0545
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 19:45:09
Autor: Tomasz S
Wszystko ok.
Zawieszka złota literka J serduszko GRAWER GRATIS FUGACA6-2127D
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 19:08:09
Autor: Jacek
Nie ja w niej chodzę ale świeci się ☀
Kolczyki SWAROVSKI • Vittore Hoop 5514357
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 17:37:16
Autor: michal wojtas
duzo ladniejsze niz na zdjeciu
Charms Kochana Mama FUG0503
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 16:22:30
Autor: Dawid Cochor
Polecam sprzedawcę. Profesjonalne podejście do klienta.
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Ballpoint Pen, Rose 5354896
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 13:07:19
Autor: Grażyna Kijanska
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług. Towar b. dobrze zapakowany.
Charms Róża dla mamy FUG0514
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 12:08:06
Autor: Kinga
Na żywo jeszcze ładniejsza!
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 11:49:20
Autor: Piotr Wilk
Żona była zachwycona. Piękne opakowanie z dedykacją. Grawer wewnątrz obrączki.Szybka przesyłka i stosunkowo niedrogo. Polecam z całego serca.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 11:42:18
Autor: Weronika Warciak
Srebrna bransoletka modułowa • FUG0200
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 11:39:49
Autor: RAFAŁ
Piękna bransoletka plus charms i uśmiech na twarzy kobiety bezcenny :)
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 11:26:23
Autor: Katarzyna Olejnicka
Przepiękna zawieszka. Zdjęcie piękne, z tyłu wyraźny grawer. Polecam.
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i ametystem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 11:06:33
Autor: Sebastian
Pierścionek zaręczynowy z białego złota z brylantami i topazem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 11:03:48
Autor: N
Wszystko sprawnie i szybko. Polecam!
Pierścionek zaręczynowy z cyrkoniami
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 10:58:48
Autor: Konrad
Charms Mama FUG0545
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 10:57:31
Autor: Anna Sanusi
Piekny, prezent bardzo sie podobal
Zawieszka złota literka D serduszko GRAWER GRATIS FUGED3D-61821
Ocena:
Dodano: 2020-05-28 10:49:59
Autor: Daniel
Bransoletka SWAROVSKI • Tennis Deluxe Bracelet 5513401
Ocena:
Dodano: 2020-05-27 19:19:23
Autor: Magdalena
Planowałam jej zakup od dłuższego czasu i kiedy wreszcie nadszedł ten moment okazała się jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach. Delikatna i solidna zarazem. Polecam.
Swarovski Remix Collection ★ Swarovski Remix Collection Tropical Leaf Strand 5528850
Ocena:
Dodano: 2020-05-26 20:44:33
Autor: Dorota Żebiełowicz
bransoletka piękna , ekspresowa dostawa, miła obsługa
Zawieszka złota literka A serduszko GRAWER GRATIS FUGEB2F-38971
Ocena:
Dodano: 2020-05-26 09:55:39
Autor: Klaudia Seroczyńska
Charms Matka i córka FUG0223
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 19:41:56
Autor: Dorota Kałucka
Bardzo ładny charms i bardzo szybka przesyłka. Polecam
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.03
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 15:03:27
Autor: Krzysztof
Dobra jakość, staranne wykonanie, szybka dostawa.
Zawieszka złota literka A serduszko GRAWER GRATIS FUGEB2F-38971
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 13:58:40
Autor: Julita Maciejczuk
Zawieszka jest śliczna. Przesyłka ekspresowa :)
Bransoletka baza MaybeMe Kameleon
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 13:20:13
Autor: Dorota Kaslewicz
super
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Łapka
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 12:21:56
Autor: Beata
Rewelacja!!!! Polecam. Prezent sprawił basaardzo dużo radości. Piękna zawieszka ze zdjęciem swojego pupila.
Zawieszka złota literka K serduszko GRAWER GRATIS FUG85BF-56626
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 10:24:13
Autor: Anna
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Zawieszka złota literka K serduszko GRAWER GRATIS FUG85BF-56626
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 10:23:31
Autor: Anna
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Charms Super mama FUG0559
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 10:00:22
Autor: Genowefa Iwińska
Charms Rajski ptak FUG0376
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 09:51:02
Autor: Kinga kraszewska
Jest dużo piękniejszy niz na zdjęciach, doprecyzowane szczegóły, ekspresowa wysyłka. Polecam
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem i grawerem  •  Serce ażurowe
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 09:44:40
Autor: Katarzyna Lara
Charms piękny, a osoba obdarowana bardzo wzruszona:)
Charms Rajskie ptaszki FUG0476
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 09:35:38
Autor: Agnieszka Figiel
Zawieszka złota literka M serduszko GRAWER GRATIS FUG3F1B-462F4
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:59:17
Autor: BEATA GAŁGAN
Serduszko maciupeńkie ale ładne, szybka dostawa, polecam.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Łapacz snów
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:54:28
Autor: Karolina Święch
Polecam serdecznie! Charmsy są piękne. Skorzystam jeszcze nie raz.
Zawieszka złota literka K serduszko GRAWER GRATIS FUG85BF-56626
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:53:39
Autor: Katarzyna Szafranek
Delikatna, ale starannie wykonana do tego piękny grawer.
Naszyjnik męski • podwójny nieśmiertelnik Manoki Grawer Gratis WA207M
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:50:09
Autor: Patrycja
Dobry produkt, szybka realizacja - bez zastrzeżeń.
Pierścionek zaręczynowy z brylantami i szafirem 0.12
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:46:19
Autor: January Kaminski
Charms Kolorowa łąka kwiatów FUG0320
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:36:17
Autor: Weronika S
Jestem zachwycona , na żywo jest jeszcze ładniejszy :) pięknie się błyszczy, idealnie rozświetla bransoletkę :) cudowny!
Naszyjnik męski • nieśmiertelnik Manoki Grawer Gratis WA198
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:31:08
Autor: Marta Jaroszewska- Welber
Naszyjnik męski • nieśmiertelnik Manoki Grawer Gratis WA198
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:31:01
Autor: Marta Jaroszewska- Welber
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:09:01
Autor: Aleksandra
Coś pięknego! Doskonały produkt, bardzo szybka dostawa i miły kontakt z klientem, bardzo polecam!
Naszyjnik SWAROVSKI • Facet Swan Necklace 5281275
Ocena:
Dodano: 2020-05-25 08:05:35
Autor: Ewa Gwóźdź
Piękny, wyjątkowy. A Fugart - cóż wszystko na najwyższym poziomie- szybka przesyłka i pięknie zapakowane. Polecam gorąco:))
Długopis SWAROVSKI GRAWER GRATIS • Crystalline Stardust Ballpoint Pen, Light Green 5354899
Ocena:
Dodano: 2020-05-19 11:45:19
Autor: Marta
Piękny i elegancki!
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i oliwinem 0.01
Ocena:
Dodano: 2020-05-14 16:27:05
Autor: Przemysław Bartosiak
Wszystko git.
Zawieszka złota literka K serduszko GRAWER GRATIS FUG85BF-56626
Ocena:
Dodano: 2020-05-13 17:36:49
Autor: Marta Rzeźnik
Dziękuję ślicznie za piękną przesyłkę :) Przemiła obsługa i szybka dostawa, polecam z całego serca. Pozdrawiam
Charms Łapacz snów FUG0399
Ocena:
Dodano: 2020-05-12 12:20:55
Autor: Teresa Paluch
Bardzo szybko dostawa.
Pierścionek złoty różaniec na palec z cyrkonią PR1865
Ocena:
Dodano: 2020-05-12 09:04:09
Autor: Agnieszka B.
Różaniec przepiękny, wykonany z dbałością o każdy szczegół, idealny grawer na różańcu jak i na tabliczce pamiątkowej,eleganckie opakowanie. Polecam z całego serca ♥️
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-05-11 15:15:10
Autor: Agnieszka Pardela
Charms cudowny, delikatny, ale zachwycający swoją dokładnością. Bardzo szybka realizacja. Serdecznie polecam zakupy w Fugart. :)
Zawieszka złota literka K serduszko GRAWER GRATIS FUG85BF-56626
Ocena:
Dodano: 2020-05-11 12:35:13
Autor: Tatiana Jankiewicz
Pierścionek zaręczynowy z żółtego złota z brylantami i topazem 0.04
Ocena:
Dodano: 2020-05-11 12:11:01
Autor: Izabela Goździk
Pierścionek zgodny z opisem, solidnie zapakowany. Pomimo mojego błędu (nie wpisałam kodu rabatowego) nie było problemu ze zwrotem pieniędzy wartości kodu.
Charms  •  Zawieszka ze zdjęciem  •  Serce   •  Białe cyrkonie
Ocena:
Dodano: 2020-05-11 12:08:17
Autor: Jakub Kukułka
Rewelacja, właśnie czegoś takie szukałem, spersonalizowane i wyjątkowe.
<<   <   1 234   >   >>